Openbaar vervoer

Met trein-, bus- en metrostations op loopafstand, kun je de Ziggo Dome gemakkelijk met openbaar vervoer bereiken.
LET OP! DRUKTE IN ARENA GEBIED OP 28 MAART!

Op zaterdag 28 maart wordt er drukte verwacht in het ArenA gebied. Naast het concert van Holland zingt Hazes in de Ziggo Dome, speelt het Nederlands elftal de kwalificatiewedstrijd tegen Turkije in de Amsterdam ArenA. Kom op tijd. Wij raden je aan om vroegtijdig, rond 18.00 -18.30 uur, aanwezig te zijn zodat je nog in de directe nabije omgeving van de Ziggo Dome kunt parkeren. Na 18.30 uur zal het vanwege de instroom voor de voetbalwedstrijd druk zijn in het gebied. Wij adviseren je zoveel mogelijk de verwijzingen op de wegen op te volgen.

Trein

In de buurt van de Ziggo Dome liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand. Zowel intercity's als sprinters met verbindingen vanaf onder meer Schiphol, Utrecht Centraal, Ede-Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Gouda en Rotterdam stoppen op deze stations. 


Kom je vanuit de richting Schiphol, Almere en Amersfoort, neem dan de trein naar station Duivendrecht. Reis je vanuit de richting Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal, neem dan de trein naar station Amsterdam Bijlmer ArenA.Op de website van de NS kun je direct een treinkaartje kopen in de vorm van een e-ticket.

Bus

Met stads- en streekbus kun je de Ziggo Dome bereiken, en tussen Haarlem station en Amsterdam Bijlmer Arena rijdt de Zuidtangent. Ook 's nachts!Metro

Met de metro stap je uit bij metrostation Bijlmer ArenA, op loopafstand van de Ziggo Dome.

OV-reisinformatie van deur tot deur
9292 OV planner
Plan hier je reis met het openbaar vervoer.

Ziggo Dome
De Passage 100
1101 AX AmsterdamPlan mijn reis