One Direction

Take Me Home Tour 2013

3 mei 2013

Op vrijdag 3 mei kwam de Britse groep One Direction naar Amsterdam voor een concert in de Ziggo Dome. Met meer dan 12 miljoen verkochte albums in iets meer dan een jaar tijd, is One Direction op dit moment grootste popband ter wereld.

Vrijdag kleurde het voorplein van de Ziggo Dome langzaam oranje. Er stond iets groots te gebeuren. Iets dat vele meisjes in hun dagboek zouden omschrijven als het belangrijkste, mooiste en meest emotionele moment uit hun tienerjaren.

#turnziggoorangeHet plein, maar ook de brug en de grasvelden rondom de Ziggo Dome stroomden vol met, voornamelijk, meisjes gehuld in oranje kledij. Waarom? Omdat de heren van One Direction, die bij 3FM de hashtag #turnziggoorange in het leven hebben geroepen, die avond in de Ziggo Dome stonden!

IdolenDat de Britste boyband One Direction geliefd is onder Nederlandse tienermeisjes, valt niet te ontkennen. Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik en Harry Styles zongen onder meer de hits 'What Makes You Beautiful', 'Little Things' en 'Last First Kiss'. 

Lees de verslagen van de Volkskrant, het NOS, bekijk de video van 'C'mon C'mon' live in de Ziggo Dome en de foto's op onze Facebook pagina.

Pre-/Afterparty

Deel dit evenement via

Datum
3 mei 2013
Tijden (onder voorbehoud)
Zaal open:  18:00 uur
Aanvang:    19:30 uur
Toegangsprijzen
€ 45 (1e rang)€ 39 (2e rang)€ 145 (Hot Ticket (excl. servicekosten))
Kaartverkoopinformatie

Kaartverkoop ging via www.ticketmaster.nl en 0900 - 3001250 (45 cpm).

Weet waar je koopt
Zorg dat je geen valse kaarten koopt en kijk altijd op weetwaarjekoopt.nl als je twijfelt!
Organisatie
Live Nation
Zaalindeling seated
Zaalindeling

Zaalindeling seated