Fleetwood Mac

Live 2013 Tour

7 oktober 2013

Fleetwood Mac, één van de meest invloedrijke rockgroepen aller tijden, gaf op maandag 7 oktober een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. 

De wereldtournee waar het concert in Amsterdam deel van uitmaakte staat in het teken van het succesvolle album ‘Rumours’. Ter ere van de 35e verjaardag van de plaat bracht de band vorige week een aantal geremasterde en uitgebreide versies uit. ‘Rumours’ oogstte in de jaren zeventig veel lof, verdiende een Grammy Award voor Album van het Jaar en ging wereldwijd meer dan 40 miljoen keer over de toonbank.

In haar ruim 46 jarig bestaan heeft Fleetwood Mac ondanks diverse wisselingen in bandbezetting talloze hits weten te scoren met onder andere ‘Go Your Own Way’, ‘Don’t Stop’, ‘Dreams’, ‘Big Love’ en ‘Little Lies’. En ook op dit moment ontvangt de band lovende recensies over de tour in Amerika. De laatste keer dat de band ons land aandeed was in 2009, voor een uitverkocht Ahoy.

 

 

Pre-/Afterparty

Zin om nog even na te genieten?

Restaurant BEAT ligt direct boven de hoofdentree van de Ziggo Dome en is zowel voor als na een concert geopend! Ideaal om in een passende, muzikale sfeer je avond af te sluiten.

Deel dit evenement via

Datum
7 oktober 2013
Tijden (onder voorbehoud)
Zaal open:  18:30 uur
Aanvang:    20:00 uur
Toegangsprijzen
€ 69 (1e rang)€ 65 (2e rang)
Kaartverkoopinformatie

kaartverkoop gaat via Live NationTicketmaster en 0900 - 300 1250 (45 cpm).

 
Weet waar je koopt
Zorg dat je geen valse kaarten koopt en kijk altijd op weetwaarjekoopt.nl als je twijfelt!
Organisatie
Live Nation
Andere data
2013-10-26
Zaalindeling