Jeff Dunham

Disorderly Conduct Tour

18 september 2013

Op 18 september stond Jeff Dunham met zijn nieuwe show ‘Disorderly Conduct’ in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

Dunham is voor velen bekend als de man achter de buikspreekpop ‘Achmed, the Dead Terrorist’ en zijn hilarische uitspraak “Silence! I kill you”. Tijdens de ‘Disorderly Conduct Tour’ krijgt dit personage gezelschap van andere succesvolle karakters van Dunham. De entourage van de ras-entertainer bestaat o.a. uit de knorrige gepensioneerde Walter, de NASCAR en bier liefhebbende redneck Bubba J, het paarsharige fictieve wezen Peanut en Jose Jalapeño, een stereotype Latino uit het zuiden van de Verenigde Staten. De personages leiden een eigen leven en hebben elk een grote schare aan fans. Dunham’s zelf ontworpen karakters zijn zo geloofwaardig en geliefd dat het publiek vergeet dat er slechts door één persoon een gesprek wordt gevoerd.

Duizelingwekkende aantallen
Jeff Dunham is de populairste comedian op Comedy Central. Zijn shows behoren tot de best bekeken uitzendingen aller tijden op de zender. Ruim zeven miljoen dvd’s heeft hij weten te verkopen en zijn video’s op YouTube zijn door meer dan een half miljard liefhebbers bekeken. De live-optredens van Dunham zijn uitgegroeid tot mega-evenementen, waarmee hij wereldwijd grote zalen weet te vullen. Geen wonder dat hij in 2009 al door Time Magazine werd uitgeroepen tot meest populaire stand-up comedian in de Verenigde Staten. Ook in Nederland is het talent van Dunham sinds die tijd niet onopgemerkt gebleven. Zijn eerdere optredens in ons land waren stuk voor stuk uitverkocht.

Pre-/Afterparty

Zin om nog even na te genieten?


Restaurant BEAT ligt direct boven de hoofdentree van de Ziggo Dome en is zowel voor als na een concert geopend! Ideaal om in een passende, muzikale sfeer je avond af te sluiten.

Deel dit evenement via

Datum
18 september 2013
Tijden (onder voorbehoud)
Zaal open:  18:30 uur
Aanvang:    20:00 uur
Toegangsprijzen
€ 45 (1e rang)€ 37 (2e rang)€ 32 (3e rang)€ 27 (4e rang)
Kaartverkoopinformatie

Tickets waren verkrijgbaar via www.eventim.nl, (callcenter 0900-1330 - € 0,45 p/m) of bij de VVV-ticketpoints.

Weet waar je koopt
Zorg dat je geen valse kaarten koopt en kijk altijd op weetwaarjekoopt.nl als je twijfelt!
Organisatie
Greenhouse Talent
Zaalindeling seated
Zaalindeling

Zaalindeling seated