Gerard Joling

'Lekker'

12 oktober 2013

Gerard Joling stond op zaterdag 12 oktober 2013 op de planken in de Ziggo Dome! 

Gerard JolingGerard Joling probeerde al als jonge jongen aan de bak te komen in de muziekindustrie. In eerste instantie lukte dit niet, maar dankzij een optreden in de Soundmixshow van Henny Huisman kwam zijn langverwachte doorbraak. Met nummers als ‘Love is in your eyes’ en ‘Ticket to the tropics’, stond Gerard Joling lange tijd in de hitlijsten en vanaf dat moment wist iedereen wie Gerard Joling was.

De ToppersIn 2005 begon Gerard met de gelegenheidsformatie de Toppers, en samen met René Froger en Gordon gaf hij elk jaar een concert in de Amsterdam ArenA. Al snel groeide dit uit tot een groot succes en geven de Toppers nog steeds elk jaar een paar concerten.

SuccesEen aantal jaar later, in 2007, bracht Gerard de single ‘Maak me gek’ uit, als voorloper van zijn gelijknamige album. Ook dit nummer werd een grote hit en eindigde op nummer 1 in de hitlijsten. Na het succes van de single Maak me gek scoorde Joling in mei opnieuw een grote hit, dit keer samen met André Hazes.

Nog niet zo lang geleden vierde Gerard dat hij 25 jaar zanger was en bracht daarbij zijn nieuwe hit uit, namelijk ‘Ik leef mijn droom’. De populariteit van Gerard kent geen grenzen en in 2012 scoorde Gerard samen met Jan Smit zijn negende nummer 1-hit en in 2013 bereikte hij met zijn nummer ‘De nacht voorbij’ de eerste positie in de Top 100.

Concert in de Ziggo DomeOp dit moment werkt Gerard Joling toe naar zijn eigen concert in de Ziggo Dome met de titel ‘LEKKER’, en belooft het op zaterdag 12 oktober 2013 een spectaculaire show te worden!

Gerard schittert en straalt in oktober dus lekker twee avonden in de Ziggo Dome. Solo én samen met bijzondere gastartiesten. Wij hopen binnenkort al een tipje van de sluier op te kunnen lichten. LEKKER staat voor een show bomvol hits en muzikale hoogtepunten.

KaartverkoopDe kaartverkoop is gestart! Tickets voor ‘LEKKER’ in de Ziggo Dome zijn te koop bij SEE Tickets, via de website van Gerard Joling.

 

 

Pre-/Afterparty

Zin om nog even na te genieten?


Restaurant BEAT ligt direct boven de hoofdentree van de Ziggo Dome en is zowel voor als na een concert geopend! Ideaal om in een passende, muzikale sfeer je avond af te sluiten.

Deel dit evenement via

Datum
12 oktober 2013
Tijden (onder voorbehoud)
Zaal open:  18:30 uur
Aanvang:    20:30 uur
Toegangsprijzen
€ 59 (Golden Circle, staanplaatsen)€ 49 (Arena staanplaatsen)
Kaartverkoopinformatie
Weet waar je koopt
Zorg dat je geen valse kaarten koopt en kijk altijd op weetwaarjekoopt.nl als je twijfelt!
Organisatie
Entertainment-nl
Andere data
2013-10-11
Zaalindeling