Heineken Starclub: Tiësto & Calvin Harris

tijdens ADE

18 oktober 2013

Heineken Starclub, ID&T en Ziggo Dome
bundelen krachten tijdens ADE

 

Op vrijdag 18 oktober stond tijdens Amsterdam Dance Event de grootste clubavond van Nederland in de Ziggo Dome plaats! Naast Tiësto en Calvin Harris stonden ook DJ’s Danny Avila, MOTi en Punish op het podium. 

Na eerdere Heineken Starclub stages op festivals als Indian Summer, Amsterdam Open Air en Mysteryland wordt deze keer onder het motto ‘Born in Holland, Raised by the World!’ de Ziggo Dome omgebouwd tot de grootste en beste club van Nederland. “Heineken Starclub presents Tiësto & Calvin Harris” zal niet alleen garant staan voor de beste muziek, maar ook voor veel show én entertainment.  

Ralph Rijks marketing manager Heineken Nederland: “Heineken en muziek zijn al decennia onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heineken Starclub is ons eigen ‘ding’ waarin Heineken in al zijn facetten tot leven komt. In plaats van sponsor te zijn, willen we zelf iets organiseren dat écht voor het Heineken merk staat. We zijn trots dat we deze  eerste editie meteen mogen aftrappen met wereldsterren als Tiësto en Calvin Harris.”

Tiësto behoeft eigenlijk geen introductie. Hij is tijdens zijn indrukwekkende carrière uitgegroeid tot een icoon voor de nationale en internationale muziekindustrie. Met een optreden tijdens de Olympische Spelen, shows in uitverkochte stadions en optredens over de hele wereld weet hij steeds zijn grenzen te verleggen. Zijn nieuwste mix compilate, Club Life – Volume 3 Stockholm is nu uit op zijn eigen label Musical Freedom en bevat veel nieuwe eigen producties, remixes en samenwerkingen. Na een lange tijd van afwezigheid op Nederlandse bodem keert een van de grootste DJ’s van de wereld weer terug naar zijn geboorteland en zal voor de eerste keer in de Ziggo Dome te zien zijn.

De Schotse producer Calvin Harris schudt de ene na de andere hit uit zijn mouw en kan succesvolle samenwerkingen met artiesten zoals Rihanna, Ellie Goulding, Róisín Murphy, Kelis en Ne-Yo aan zijn CV toevoegen. Na zelf in het voorprogramma te hebben gestaan tijdens de LOUD tour van Rihanna is nu de tijd rijp om samen met Tiësto de Ziggo Dome te gaan headlinen. 

Timetable:
22:00- 23:00  Sultan+Ned Shepard
23:00- 00:20  Danny Avila
00:20- 00:30  Heineken Special
00:30- 02:00  Calvin Harris
02:00- 05:00  Tiësto
05:00- 06:00  Moti
06:00- 07:00  Punish

Pre-/Afterparty

Voor dit event zijn er nog geen afterparties

Deel dit evenement via

Datum
18 oktober 2013
Tijden (onder voorbehoud)
Zaal open:  22:00 uur
Aanvang:    22:00 uur
Toegangsprijzen
€ 52,50 (Entree)
Kaartverkoopinformatie

Let op: de minimum leeftijd voor dit evenement is 18 jaar! Tickets kosten €52,50 en waren verkrijgbaar via www.heineken.nl/starclub

Weet waar je koopt
Zorg dat je geen valse kaarten koopt en kijk altijd op weetwaarjekoopt.nl als je twijfelt!
Organisatie
Heineken en ID&T
Zaalindeling normaal
Zaalindeling

Zaalindeling normaal