Planet Earth

in Concert

28 december 2013

Op 28 december 2013 vond in de Ziggo Dome de adembenemende, muzikale en filmische ervaring 'Planet Earth in Concert’ plaats .

Planet Earth in Concert vertelt middels sensationele HD beelden op een levensgroot scherm het prachtige verhaal van het leven op aarde. Onder begeleiding van de symfonische muzikale klanken van het 80-koppig Gelders orkest o.l.v. George Fenton. 

Planet Earth is de meest verkochte natuur documentaire ooit in de populaire BBC reeks, meer dan 150.000 mensen in Nederland hebben deze DVD. Grammy Award winnende en Oscar genomineerde George Fenton verzorgde samen met het Gelders orkest een absolute filmische en bijna epische ervaring. De sensationele beelden werden vertoond op een ruim 30 meter breed scherm. het grootste HD projectiescherm van Europa en daarmee dubbel zo groot als het scherm tijdens 'Frozen Planet in Concert', vorig jaar in de Ziggo Dome.

Lees de recensie en bekijk de foto's van Frozen Planet in Concert.

Over Planet Earth in Concert
Bracht de bezoeker van de torenhoge pieken van Nepal, naar het weelderige groen van de Amazone. Van de droge halve manen van de Sahara, tot glinsterende poolkappen. Onze wereld is werkelijk spectaculair! 

 

 

Pre-/Afterparty

Voor dit event zijn er nog geen afterparties

Deel dit evenement via

Datum
28 december 2013
Tijden (onder voorbehoud)
Aanvang:    15:00 uur
Toegangsprijzen
€ 59,50 (Golden Seats)€ 49,50 (1e rang)€ 39,50 (2e rang)€ 29,50 (3e rang)
Kaartverkoopinformatie

De kaartverkoop ging via See Tickets

Weet waar je koopt
Zorg dat je geen valse kaarten koopt en kijk altijd op weetwaarjekoopt.nl als je twijfelt!
Organisatie
Niehe- van Lambaart Theaterproducties
Andere data
2013-12-28
Zaalindeling seated
Zaalindeling

Zaalindeling seated