menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Voor het eerst in de Ziggo Dome: WWE Live WrestleMania Revenge Tour!

   01 dec

   Fantastisch nieuws voor alle WWE-fans in Nederland: op 15 april 2016 komen de WWE Superstars en Diva’s naar de Ziggo Dome voor spectaculaire actie! De kaartverkoop start vrijdag 4 december om 11 uur via Ticketmaster.nl.

    

   WWE Live
   WWE Live is een unieke combinatie van spectaculaire actie, meeslepende confrontaties en de ambiance van een rockconcert. De WWE Superstars en Divas zijn stuk voor stuk charismatische topatleten die in de ring telkens weer een tot de verbeelding sprekend wrestlingverhaal brengen.

    

   Vervolg
   Na het grote succes van de WWE Live shows in april 2013 en mei 2014 kon een terugkeer naar Nederland niet langer uitblijven. Tijdens de twee voorgaande WWE shows in Ahoy Rotterdam wisten de vele duizenden fans een onvergetelijke, uitzinnige sfeer te creëren en stond het publiek, van jong tot oud, letterlijk op de banken om hun helden toe te juichen. Het enthousiasme van de Nederlandse WWE-fans is de organisatie van WWE niet ontgaan en daarom is er besloten om vrijdag 15 april 2016 opnieuw naar Nederland af te reizen.

   Kijk voor meer informatie op de eventpagina van WWE.

   Meer nieuws