menu
What are you looking for?
Suggestions:

Events

2 Results
Sadly we didn’t find any events.

  Nieuws

  2 Results
  Sadly, we didn’t find any articles…

   Agenda

   X
   2020

   Holland Zingt Hazes

   De achtste editie!

   Saturday 7 March 2020

   4s

   Holland Zingt Hazes


   Op 7, 13 en 14 maart 2020 keert Holland Zingt Hazes voor de achtste keer terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via Eventim.

   Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is exact 15 jaar na zijn overlijden nog steeds onsterfelijk. Hazes is van iedereen en voor iedereen. Holland Zingt Hazes heeft de afgelopen zeven edities in totaal al bijna 500.000 bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers zijn hits uit volle borst mee. André Hazes, Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes en Miss Montreal zijn de eerste bevestigingen voor deze editie!

   Let op!
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

    

   Holland Zingt Hazes - setlist


   Seating Plan

   • Golden Circle Arrangement (€ 165,00 )
   • Staanplaatsen (€ 87,50 )
   • 1e ring (€ 87,50 )
   • 2e ring (€ 67,50 )
   • 2e ring beperkt zicht (€ 32,50 )
   Prices do not include service charges.

   These depicted room layout can vary. Check the site of the organizer and / or ticket vendor for the exact layout.

   Seating Plan Holland Zingt Hazes