menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2020

   Lana Del Rey

   Live in de Ziggo Dome

   Vrijdag 21 februari 2020

   4s

   Lana Del Rey


   Op vrijdag 21 februari 2020 staat Lana Del Rey voor de eerste keer in de Ziggo Dome! De organisator van dit concert is Friendly Fire.

   In 2013 gaf Lana Del Rey een concert in een razendsnel uitverkochte HMH (nu AFAS Live). In de tussentijd maakte ze veel nieuwe muziek en staat een nieuw album in de planning! Het nieuwe album van Lana Del Rey heet Norman Fucking Rockwell en verschijnt op 30 augustus. Vier singles werden er de afgelopen tijd al gedropt: ‘Mariners Apartment Complex’, ‘Venice Bitch’, ‘Hope Is a Dangerous Thing for a Woman like Me to Have - but I Have It’ en 'Doin' Time'. 

   Kaartverkoop op naam:

   Op verzoek van de artiest heeft Friendly Fire besloten dat de tickets uitsluitend op naam worden verkocht. Als de tickets eenmaal gekocht zijn, kan de naam van de hoofdboeker NIET meer aangepast worden. Voor dit concert kunnen maximaal 4 tickets per klant worden besteld. Als je meerdere tickets aanschaft wordt de volledige naam van de hoofdboeker op elk ticket gemeld en moeten de gasten tegelijk met de hoofdboeker binnenkomen.

   TASSENBELEID
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Meer informatie vind je hier.

   Lana Del Rey - setlist


   Zaalindeling

   • Early Entry (€ 90,00 )
   • Staanplaatsen (€ 70,00 )
   • 1ste ring - Premium seats (€ 85,00 )
   • 1ste ring - Best seats (€ 70,00 )
   • 1ste ring - Reguliere zitplaatsen (€ 60,00 )
   • 2e ring - Best seats (€ 50,00 )
   • 2e ring - Reguliere zitplaatsen (€ 40,00 )
   • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 70,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling Lana Del Rey