menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2020

   Holland Zingt Hazes

   De achtste editie!

   Zaterdag 14 maart 2020

   4s

   Holland Zingt Hazes


   Op 7, 13 & 14 maart 2020 keert Holland Zingt Hazes voor de achtste keer terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via Eventim.

   Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is exact 15 jaar na zijn overlijden nog steeds onsterfelijk. Hazes is van iedereen en voor iedereen. Holland Zingt Hazes heeft de afgelopen zeven edities in totaal al bijna 500.000 bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers zijn hits uit volle borst mee. André Hazes, Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, Miss Montreal en Gerard Joling zijn de eerste bevestigingen voor deze editie!

   Let op!
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

   Holland Zingt Hazes - setlist


   Zaalindeling

   • Golden Circle Arrangement (€ 165,00 )
   • Veld (€ 87,50 )
   • Ring 1 (€ 87,50 )
   • Ring 2 (€ 67,50 )
   • Ring 2 beperkt zicht (€ 32,50 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling Holland Zingt Hazes