menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2019

   Snow Patrol

   Wildness Tour

   Maandag 14 januari 2019

   4s

   Snow Patrol


   De Noord-Ierse/Schotse band Snow Patrol komt op maandag 14 januari naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.

   Het nieuwste album Wildness - het eerste album van Snow Patrol in zeven jaar - werd anderhalve week geleden uitgebracht en kwam binnen op de 5e plek in de Nederlandse album top 100. Om de release in Nederland te vieren stond de Noord-Ierse band afgelopen 30 mei voor een exclusief optreden in Club Ziggo waarover muziekblad OOR al schreef “Dit is Snow Patrol zoals we Snow Patrol kennen. Hartverwarmende, opbeurende en charmante poppy rockliedjes die blijven hangen. Simpel en ingetogen, maar toch stadion-ready.” Ook was de band te gast bij RTL Late Night waar zanger Gary Lightbody vertelde over het schrijven voor Wildness: “It’s about finding the light in dark times”.

   Let op! 
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

   Snow Patrol - setlist


   Zaalindeling

   • 1e rang - standing (€ 59,00 )
   • 2e rang (€ 59,00 )
   • 3e rang (€ 40,00 )
   • Rolstoel platform (€ 59,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling Snow Patrol