menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2019

   Shania Twain

   Shania NOW Tour

   Donderdag 11 oktober 2018

   4s

   Shania Twain


   Op 11 oktober 2018 komt Shania Twain met haar Shania NOW Tour naar de Ziggo Dome! Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

   Nadat ze eerder al concerten in Groot-Brittannië aankondigde, maakt Shania Twain bekend haar Europese tournee met nog eens negen data uit te breiden, waaronder een optreden op donderdag 11 okotber in de Ziggo Dome. Haar tournee in de herfst van 2018 door Europa wordt de eerste sinds maar liefst dertien jaar: haar laatste tot nu toe was de succesvolle Up! Tour uit 2004.


   Let op!
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

   Shania Twain - setlist


   Zaalindeling

   • 1e rang (€ 67,00 )
   • 2e rang (€ 59,00 )
   • 3e rang (€ 49,00 )
   • 4e rang (€ 39,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling Shania Twain