menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2020

   GOT7

   KEEP SPINNING WORLD TOUR

   Dinsdag 8 oktober 2019


   GOT7


   Op dinsdag 8 oktober 2019 komt K-pop group GOT7 voor het eerst naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop zal niet starten op vrijdag 14 juni zoals eerder is aangekondigd. Zodra er meer bekend is over een nieuwe onsale datum voor de Europese tour wordt dit vermeld op onze website en die van de organisatie, MOJO.

   Met wereldwijd meer dan 100 miljoen views op hun videoclips, een nummer 1 in de VS iTunes charts en bandleden uit Korea, China, Thailand en de VS is GOT7 een internationaal succes. De leden JB, Mark, Jackson, Jinyoung, Youngjae, BamBam en Yugyeom spreken en brengen muziek uit in meerdere talen. Ook brengt ieder een eigen talent naar de groep, van zingen, dansen, rappen en Martial Arts, die ze in hun energieke live optredens showcasen, tot het schrijven en produceren van hits in de studio.


   Tassenbeleid
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Voor meer informatie, zie mojo.nl/tassenbeleid.

   GOT7 - setlist


   Zaalindeling

   • 1e rang - Zitplaatsen (€ 180,00 )
   • 2e rang - Zitplaatsen (€ 130,00 )
   • 3e rang - Zitplaatsen (€ 95,00 )
   • 4e rang - Zitplaatsen (€ 75,00 )
   • 5e rang - Zitplaatsen (€ 55,00 )
   • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 95,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling GOT7