menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2019

   Ilse DeLange

   Live in de Ziggo Dome

   Zaterdag 2 februari 2019

   4s

   Ilse DeLange


   Op zaterdag 2 februari 2019 staat Ilse DeLange in de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via Eventim.

   Haar show in de Ziggo Dome zal haar grootste eigen show in Amsterdam ooit zijn. Ilse zegt hierover: 'Na de mooie herinneringen aan de shows in Ahoy en het GelreDome ga ik nu voor het eerst spelen in de Ziggo Dome. Ik kan niet wachten om alle nieuws songs hiervan aan het publiek te laten horen in zo'n mooie en prachtige zaal en kijk er naar uit om er samen met het publiek een onvergetelijke avond van te maken.' Tijdens haar show in de Ziggo Dome zal ze naast haar bekende hits ook nieuwe nummers spelen. Ilse's nieuwe album verschijnt op vrijdag 31 augustus.

   Let op!
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

    

   Ilse DeLange - setlist


   Zaalindeling

   • 1e rang staanplaatsen (€ 45,00 )
   • 1e rang zitplaatsen (€ 50,00 )
   • 2e rang zitplaatsen (€ 37,50 )
   • Rolstoel- / begeleidersplaats (€ 45,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling Ilse DeLange