menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2019

   Kevin Hart

   Irresponsible Tour

   Vrijdag 24 augustus 2018

   4s

   Kevin Hart


   Op 24 augustus keert comedian Kevin Hart terug naar de Ziggo Dome met een hilarische stand-up comedyshow. De kaartverkoop loopt via Ticketmaster.

   De show is onderdeel van Kevin Hart's wereldwijde Irresponsible Tour. Zijn vorige comedytour What Now? was de grootste wereldwijde stand-up tournee ooit. De show werd uitgebracht als bioscoopfilm, haalde tientallen miljoenen binnen, en is nu te zien op Netflix. Eerdere shows van Kevin Hart als Seriously Funny, Laugh At  My Pain en Let Me Explain braken ook verkooprecords aan aantallen tickets en bioscoopbezoeken. 

   Let op!
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

   Kevin Hart - setlist


   Zaalindeling

   • 1e rang - Premium zitplaatsen (€ 99,00 )
   • 1e rang - Zitplaatsen (€ 61,00 )
   • 2e rang - Zitplaatsen (€ 61,00 )
   • 3e rang - Zitplaatsen (€ 55,00 )
   • 4e rang - Zitplaatsen (€ 49,00 )
   • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 61,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling Kevin Hart