menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2020

   The World of Hans Zimmer

   A Symphonic Celebration

   Maandag 11 november 2019

   4s

   The World of Hans Zimmer


   Op maandag 11 november 2019 komt The World of Hans Zimmer naar de Ziggo Dome! Hoewel hij zelf niet optreedt tijdens de concerten is Hans Zimmer wel de muzikale regisseur en curator van de tour. De organisator van dit concert is Greenhouse Talent.

   Oscar, Grammy en Golden Globe Award winnaar Hans Zimmer is ongetwijfeld een van de bekendste en meest invloedrijke componisten van filmmuziek van onze tijd. In tegenstelling tot de befaamde 'Hans Zimmer Live'-tour, presenteert 'The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' de werken van de componist met een symfonisch orkest.

   Let op!
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

   The World of Hans Zimmer - setlist


   Zaalindeling

   • VIP - Zitplaatsen (€ 110,00 )
   • Golden - Zitplaatsen (€ 79,00 )
   • 1e rang - Zitplaatsen (€ 64,00 )
   • 2e rang - Zitplaatsen (€ 59,00 )
   • 3e rang - Zitplaatsen (€ 54,00 )
   • 4e rang - Zitplaatsen (€ 49,00 )
   • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 79,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling The World of Hans Zimmer