menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2019

   Elton John

   Farewell Yellow Brick Road

   Zaterdag 8 juni 2019

   4s

   Elton John


   Elton John keert op 8 juni en 15 mei 2019 terug naar de Ziggo Dome als onderdeel van zijn ‘Farewell Yellow Brick Road Tour’. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. 

   Met de drie jaar durende ‘Farewell Yellow Brick Road Tour’ neemt Elton John afscheid van het toerende leven.
   “Live optreden vervult me, en ik ben dolgelukkig en vereerd dat ik nog steeds voor publiek over de hele wereld mag spelen”, zegt Elton. “Ik ben van plan mijn passie en creativiteit, waarmee ik fans decennialang heb vermaakt, mee te brengen op mijn laatste tournee. Ik zie ernaar uit om, nadat de tournee eindigt, dat hoofdstuk van mijn leven af te sluiten, afscheid te nemen van mijn toerende leven en meer tijd te besteden aan de opvoeding van mijn kinderen.”

   Let op!
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

   Elton John - setlist


   Zaalindeling

   • 1e rang - Zitplaatsen (€ 85,00 )
   • 2e rang - Zitplaatsen (€ 75,00 )
   • 3e rang - Zitplaatsen (€ 65,00 )
   • 4e rang - Zitplaatsen (€ 55,00 )
   • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 75,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling Elton John