menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2019

   Mariah Carey

   All I Want For Christmas Is You concert

   Donderdag 13 december 2018

   4s

   Mariah Carey


   Op donderdag 13 december keert Mariah Carey terug naar de Ziggo Dome met haar 'All I Want For Christmas Is You' concert! De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.

   Na haar indrukwekkende All I Want For Christmas Is You optredens vorig jaar, werd Mariah Carey overspoeld met lovende reacties van recensenten en fans. The Guardian zei over de optredens "Splashiness, sentimentality, sparkle with all the trimmings" en The Daily Telegraph noemde de shows "a brilliantly camp, irresistible delight". De All I Want For Christmas Is You Tour wordt hét ultieme hoogtepunt rondom de feestdagen dit jaar. Tijdens deze adembenemende show komen zowel Mariah's kerstnummers als klassieke hits voorbij.

   Let op!
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

   Mariah Carey - setlist


   Zaalindeling

   • 1e rang - Zitplaatsen (€ 72,00 )
   • 2e rang - Zitplaatsen (€ 62,00 )
   • 3e rang - Zitplaatsen (€ 52,00 )
   • 4e rang - Zitplaatsen (€ 42,00 )
   • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 59,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling Mariah Carey