menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2019

   André Rieu

   Nieuwjaarsconcert

   Zaterdag 5 januari 2019

   4s

   André Rieu


   De traditie wordt voortgezet! Geniet van dit bijzondere Nieuwjaarsconcert van André Rieu in de Ziggo Dome, op 5 januari 2019! De kaartverkoop is gestart via Paylogic.

   André Rieu is verheugd om de eerste data van 2019 te kunnen aankondigen. Op 5 januari luidt de Maastrichtse violist een nieuw muzikaal jaar in op de bühne van de Ziggo Dome. Het traditionele, feestelijke Nieuwjaarsconcert is het begin van André Rieu’s nieuwe wereldtournee.

   André Rieu: “Na een jaar over de hele wereld te hebben getourd is het altijd fijn om het nieuwe jaar weer dicht bij huis te starten. Onze vrienden, familie en veel van onze geweldige fans zijn dan altijd aanwezig. Ik kijk er erg naar uit!”

   De maestro trad de afgelopen weken op in Mexico en Israël voor meer dan 80.000 fans. Komende tijd gaat Rieu’s wereldtournee verder met concerten in Noord- en Oost-Europa. 

   Let op!
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

   André Rieu - setlist


   Zaalindeling

   • Premium Zitplaatsen (€ 109,00 )
   • 1e rang -Zitplaatsen (€ 95,00 )
   • 2e rang - Zitplaatsen (€ 85,00 )
   • 3e rang - Zitplaatsen (€ 69,00 )
   • 4e rang - Zitplaatsen (€ 59,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling André Rieu