menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2019

   Oscar and the Wolf

   Live in de Ziggo Dome

   Zaterdag 24 november 2018

   4s

   Oscar and the Wolf


   Oscar and the Wolf komt op zaterdag 24 november naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.

   Electropopsensatie Oscar and the Wolf en fashionicoon Max Colombie maakt met debuutplaat Entity in 2014 furore en is sindsdien niet meer te stoppen. Het gelijknamige album, met daarop de singles Princes en Strange Entity, eindigde in Nederland hoog in de hitlijsten en kreeg in eigen land zelfs de platina status. Colombie, het virtuoze brein achter Oscar And The Wolf, weet met zijn indrukwekkende liveshows zalen te betoveren tot broeierige nachtclubs. Stapje voor stapje verwierf Oscar and the Wolf sterrenstatus in binnen- en buitenland door de verrassende live uitvoeringen van zijn nummers en zijn bedwelmende stem. 

   Let op!
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

   Oscar and the Wolf - setlist


   Zaalindeling

   • 1e rang - Staanplaatsen (€ 39,00 )
   • 1e rang - Zitplaatsen (€ 39,00 )
   • 2e rang - Zitplaatsen (€ 36,00 )
   • 3e rang - Zitplaatsen (€ 33,00 )
   • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 39,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling Oscar and the Wolf