menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2019

   U2

   THE eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour

   Maandag 8 oktober 2018

   4s

   U2


   Op 7 en 8 oktober staat U2 in de Ziggo Dome met THE eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour. Het concert op 7 oktober is uitverkocht. Tickets voor de show op 8 oktober zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

   De eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour volgt op de release van het 14e studioablbum Songs of Experience. Met het podium in het midden is de eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour een ontwikkeling van de unieke en de innovatieve enscenering van de 2015-tour. De band is te zien is vanuit verschillende hoeken met een ultramodern geluidssysteem en een geheel nieuw super high-res LED-scherm die negen keer de resolutie van het scherm van 2015 bevat.

   Let op!
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

   U2 - setlist


   Zaalindeling

   • 1e rang - Staanplaatsen (€ 75,00 )
   • 2e rang - Zitplaatsen (€ 195,00 )
   • 3e rang - Zitplaatsen (€ 105,00 )
   • 4e rang - Zitplaatsen (€ 75,00 )
   • 5e rang - Zitplaatsen (€ 35,00 )
   • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 75,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling U2