menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2019

   Het Muziekfeest van het Jaar

   Een symfonische avond

   Vrijdag 7 december 2018

   4s

   Het Muziekfeest van het Jaar


   Het Muziekfeest van het jaar, een symfonische avond, keert terug in Ziggo Dome op 7 december 2018. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. 

   Line-up:
   De line-up bestaat tot nu toe uit Danny de Munk, Django Wagner, Frans Bauer, Jannes, Tino Martin, Samantha Steenwijk, Rob de Nijs en presentator Jan Smit.

   De grootste artiesten van Nederlandse bodem brengen klassiekers, hits en meezingers ten gehore, begeleidt door een groot symfonisch orkest onder leiding van Marcel Fisser. Ook staat het Muziekfeest van het Jaar voor verrassende samenwerkingen tussen de populairste artiesten van het Nederlandse lied. Presentator Jan Smit: “Na het succes van 2017 kon een vervolg niet uitblijven. De Nederlandse muziekcultuur beleeft hoogtijdagen en dat zullen we hier weer laten zien. De verbroedering en verbinding die het publiek hier beleeft met de top van het Nederlandse genre is uniek”. 

   Let op!
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

   Het Muziekfeest van het Jaar - setlist


   Zaalindeling

   • Golden Circle (€ 55,00 )
   • Staanplaatsen 1e ring (€ 45,00 )
   • Zitplaatsen (€ 45,00 )
   • Zitplaatsen (€ 35,00 )
   • Rolstoel- of begeleidersplaats (€ 45,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling Het Muziekfeest van het Jaar