menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2020

   Ariana Grande

   Sweetener World Tour

   Vrijdag 23 augustus 2019

   Ariana Grande


   Op vrijdag 23, zaterdag 24 augustus en woensdag 11 september staat Ariana Grande met haar Sweetener World Tour in de Ziggo Dome! De organisator van dit concert is MOJOBij dit concert zijn uitsluitend doorzichtige tassen van plastic, vinyl of PVC toegestaan. 

   Let op!
   Om de toegang tot de zaal goed te laten verlopen en iedereen een veilige avond te garanderen, vragen we je om onderstaande goed door te lezen.

   Iedere fan mag één tas meenemen. Deze tas moet doorschijnend plastic, vinyl, of PVC zijn. Tassen mogen niet groter zijn dan 30 x 15 x 30 cm (let op: enkel voor de shows van Ariana Grande wijkt dit formaat af van ons standaard tassenbeleid). De officiële Sweetener World Tour tassen zijn toegestaan. Deze zijn verkrijgbaar in de Ariana Grande webshop. Deze items zullen ook te koop zijn in de zaal en zijn herbruikbaar.

   Let op dat in de tas items niet meer verpakt zijn in kleinere tasjes, maar dat items los in de tas gestopt dienen te worden. Bekijk hier een voorbeeld van dit beleid. Op mojo.nl/voorwerpen vind je wat er wel en niet mee naar binnen mag. Een om medische redenen noodzakelijk item wordt toegestaan na grondige controle bij een daarvoor aangewezen ingang.

   Camera beleid
   Helaas zijn camera’s of andere vormen van opnameapparatuur niet toegestaan. Mobiele telefoons met camera zijn wel toegestaan. 

   Voorpret
   Ben je benieuwd waar de catchy nummers van Ariana Grande over gaan? Nolala zette het voor je op een rijtje! 

   Ariana Grande - setlist


   Zaalindeling

   • Golden Circle (€ 89,00 )
   • Pit links/rechts staanplaatsen (€ 89,00 )
   • Staanplaatsen (€ 59,00 )
   • 2e rang - Zitplaatsen (€ 65,00 )
   • 3e rang - Zitplaatsen (€ 55,00 )
   • 4e rang - Zitplaatsen (€ 45,00 )
   • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 59,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling Ariana Grande