menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2020

   Ariana Grande

   Sweetener World Tour

   Woensdag 11 september 2019

   4s

   Ariana Grande


   Op 23 en 24 augustus en 11 september staat Ariana Grande met haar Sweetener World Tour in de Ziggo Dome! De organisator van dit concert is MOJOBij dit concert zijn uitsluitend doorzichtige tassen van plastic, vinyl of PVC toegestaan. 

   Op vrijdag 23, zaterdag 24 augustus en woensdag 11 september staat Ariana Grande met haar Sweetener World Tour in de Ziggo Dome! De organisator van dit concert is MOJOBij dit concert zijn uitsluitend doorzichtige tassen van plastic, vinyl of PVC toegestaan. 

   Let op!
   Om de toegang tot de zaal goed te laten verlopen en iedereen een veilige avond te garanderen, vragen we je om onderstaande goed door te lezen.

   Iedere fan mag één tas meenemen. Deze tas moet doorschijnend plastic, vinyl, of PVC zijn. Tassen mogen niet groter zijn dan 30 x 15 x 30 cm (let op: enkel voor de shows van Ariana Grande wijkt dit formaat af van ons standaard tassenbeleid). De officiële Sweetener World Tour tassen zijn toegestaan. Deze zijn verkrijgbaar in de Ariana Grande webshop. Deze items zullen ook te koop zijn in de zaal en zijn herbruikbaar.

   Let op dat in de tas items niet meer verpakt zijn in kleinere tasjes, maar dat items los in de tas gestopt dienen te worden. Bekijk hier een voorbeeld van dit beleid. Op mojo.nl/voorwerpen vind je wat er wel en niet mee naar binnen mag. Een om medische redenen noodzakelijk item wordt toegestaan na grondige controle bij een daarvoor aangewezen ingang.

   We danken je alvast van harte voor je hulp om er een veilige en fantastische avond van te maken voor alle fans die aanwezig zijn bij de Sweetener World Tour.

    

   Camera beleid
   Helaas zijn camera’s of andere vormen van opnameapparatuur niet toegestaan. Mobiele telefoons met camera zijn wel toegestaan. 

   Ariana Grande - setlist


   Zaalindeling

   • Golden circle (€ 89,00 )
   • Pit links/rechts - Staanplaatsen (€ 89,00 )
   • Staanplaatsen (€ 59,00 )
   • 2e rang - Zitplaatsen (€ 65,00 )
   • 3e rang - Zitplaatsen (€ 55,00 )
   • 4e rang - Zitplaatsen (€ 45,00 )
   • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 59,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling Ariana Grande