menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2019

   Lenny Kravitz

   Raise Vibration Tour

   Zondag 24 juni 2018

   Lenny Kravitz


   Op zondag 24 juni keert Lenny Kravitz met zijn Raise Vibration Tour terug naar de Ziggo Dome! Het voorprogramma wordt verzorgd door Curtis Harding. De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.

   Let op!
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

   Lenny Kravitz wordt beschouwd als een van de meest vooraanstaande hedendaagse rockmuzikanten. Kravitz heeft veel samengewerkt met grote artiesten als Guns N’ Roses, Mick Jagger, Madonna en Michael Jackson en talloze hits op zijn naam staan, onder andere ‘Let Love Rule’, ‘Are You Gonna Go My Way’, ‘Always On The Run’, ‘American Woman’ en nog veel meer. Lenny Kravitz trad op 19 november 2014 al eerder op in de Ziggo Dome.

   Lenny Kravitz - setlist


   Zaalindeling

   • 1e rang - Premium zitplaatsen (€ 79,00 )
   • 1e rang - Staanplaatsen (€ 59,00 )
   • 2e rang - Zitplaatsen (€ 59,00 )
   • 3e rang - Zitplaatsen (€ 55,00 )
   • 4e rang - Zitplaatsen (€ 45,00 )
   • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 59,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling Lenny Kravitz