menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Agenda

   X
   2019

   BTS

   Love Yourself Tour

   Zaterdag 13 oktober 2018

   Uitverkocht   BTS


   BTS heeft hun ‘LOVE YOURSELF’ Wereld Tour met 22 concerten in 11 steden gelanceerd. De tour start in augustus in Seoul en komt zaterdag 13 oktober 2018 naar Ziggo Dome, Amsterdam. De Bangtan Boys, zoals de K-popsensatie ook wel wordt genoemd, brengen bovendien op 18 mei hun derde studio album LOVE YOURSELF 轉 ‘Tear’ uit. Dit concert is uitverkocht. De kaartverkoop ging via Ticketmaster.

   F.A.Q.
   Om jullie vragen te beantwoorden heeft MOJO een F.A.Q. opgesteld. Heb je een vraag? Check dan eerst deze F.A.Q. of je vraag ertussen staat.

   LEEFTIJDSRESTRICTIE
   Er is een minimumleeftijd voor dit concert. De minimale leeftijd voor staanplaatsen en VIP tickets is 12 jaar. Iedereen onder de 16 moet het concert bezoeken met een begeleider van minimaal 18 jaar, dus ook met zitplaatsen. Baby’s mogen niet op de arm worden meegedragen.

   Let op!
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking. 

   KAARTVERKOOP
   De kaartverkoop is gestart op 1 juni 2018 om 9:00 uur. Tickets kondenen alleen via Ticketmaster worden verkregen. Let op: Koop géén kaarten via niet-officiële voorverkoopkanalen tegen woekerprijzen. De geldigheid van deze kaarten kan niet door ons worden gegarandeerd. Check www.weetwaarjekoopt.nl voor meer informatie.

   Ticketprijzen
   Er zijn tickets voor zitplaatsen beschikbaar in verschillende rangen met prijzen 60,- 90, 120,- 150,-. Staanplaatsen en rolstoelplaatsen zijn 180,-. VIP tickets (met oa early entry,  soundcheck en toegang tot de VIP pit) 250,-. Zodra er meer informatie bekend is over het VIP pakket dan lees dat je hier of op www.mojo.nl. De prijzen zijn exclusief servicekosten.

   BTS - setlist


   Zaalindeling

   • 1e rang staanplaatsen (€ 180,00 )
   • 2e rang (€ 150,00 )
   • 3e rang (€ 120,00 )
   • 4e rang (€ 90,00 )
   • 5e rang (€ 60,00 )
   • VIP - Standing (€ 250,00 )
   • Rolstoelplaatsen (€ 180,00 )
   Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

   Deze afgebeelde zaalindeling kan afwijken. Kijk op de site van de organisator en/of ticketverkoper voor een exacte indeling.

   Zaalindeling BTS