menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Betalen

   Snel betalen met consumptiemunten

   Consumptiemunten zijn hét betaalmiddel voor consumpties in Ziggo Dome. Je haalt ze bij een van de muntautomaten die op elke verdieping aanwezig zijn of bij de servicebalies op de begane grond. Munten over? Geen probleem, want je kunt ze na afloop inwisselen aan een van de servicebalies of contact met ons opnemen via service@ziggodome.nl of deze link. De muntautomaten accepteren:

   • Maestro
   • Visa, Mastercard
   • Contant geld in de vorm van bankbiljetten

   Bij de servicebalie kan contactloos betaald worden.

   betaalmethode

   Geldigheid munten

   De geldigheidsduur van de huidige consumptiemunt staat vermeld op de consumptiemunt. Deze serie is tot vijf maanden na de op de munt vermelde datum in te wisselen tegen contanten, of om te ruilen voor een nieuwe munt.
   Je kunt je munten dus vaak bewaren tot je volgende bezoek aan Ziggo Dome. Wil je ze liever dezelfde avond inwisselen tegen contanten? Bij de servicebalie kun je je geld terugkrijgen door middel van retourpinnen of, indien gewenst, inwisselen tegen contanten.
   Je kunt hiervoor naar een van de servicebalies op de begane grond. Ben je niet in de gelegenheid om munten in de Ziggo Dome in te wisselen, dan kun je contact met ons opnemen via service@ziggodome.nl of via deze link

   Meer informatie over onze consumptiemunt vind je in dit reglement.

   Op de plattegrond kun je zien waar de servicebalies en muntautomaten zich bevinden.

   Bekijk de plattegrond

   Informatie

   Bereikbaarheid