menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Eten en drinken

   Lekker vers bij La Place

   in de ziggo dome

   Een hapje eten in de Ziggo Dome? Kom genieten bij La Place! Voor, tijdens én na de show zorgen de smaakmakers van La Place in een van onze zeventien ‘food outlets’ op elke verdieping voor de ultieme beleving.

   De passie van La Place is kleurrijk eten, puur en vers gemaakt voor jou. Ze gaan voor krakend verse ingrediënten uit het seizoen, hiermee creëert La Place eigen recepturen die met liefde worden bereid.

   Of je nu kiest voor een van de heerlijke sandwiches of warme maaltijden, bij La Place voel je in alles de liefde voor mensen en eten! Wij willen het mensen makkelijk maken om te genieten van lekker vers, écht eten uit de keukens van La Place. Eten dat met liefde en aandacht is gemaakt.


   la place ziggo

   Assortiment

   • Verfrissende sappen en smoothies
   • Warme dranken
   • Van sandwiches tot aan hamburgers
   • Pasta en pizza
   • en nog veel meer

    

   BAUT Backstage

   voorplein ziggo dome

   Bezoek je de Ziggo Dome en wil je vooraf dineren in een setting die je meeneemt "achter de schermen"? Dan ben je bij BAUT Backstage aan het juiste adres. Gelegen direct boven de ingang van de Ziggo Dome mét uitzicht op de rij, is BAUT Backstage het perfecte startpunt van jouw avond uit. Het restaurant is selectief geopend voorafgaand aan evenementen in de Ziggo Dome.

   Lunch, borrel of diner
   Afhankelijk van de tijd van de show is BAUT Backstage geopend voor lunch, borrel of diner. Per evenement stelt BAUT Backstage een thematisch menu samen geheel in stijl van de artiest of show. Het keukenteam is geïnspireerd door lokale producten en producenten en daarmee duurzamer georiënteerd dan ooit! In de menu's vind je gerechten van over de hele wereld met een knipoog naar Amsterdam. Uiteraard houdt het team rekening met dieetwensen en allergieën.
   Ziggo Dome bars

   in de Ziggo Dome

   Je bezoek aan de Ziggo Dome begint in de Ziggo Foyer op de begane grond.

   Hier neemt gastheer Ziggo kosteloos je jas aan. Wil je wat drinken? Kom naar een van de vele bars in Ziggo Dome en geniet van uitstekende service. Onze barmedewerkers hebben alles binnen handbereik, zodat ze je snel van dienst kunnen zijn. Bovendien maken ze je bestelling met aandacht klaar. Wil je weten waar je de bars precies kunt vinden? Check dan de plattegrond. Heb je meer vragen over eten? Check dan de F.A.Q.

   Bekijk de bars

   Ziggo Dome bars

   Informatie

   Bereikbaarheid