menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Eten en drinken

   Lekker vers bij La Place

   in de ziggo dome

   Een hapje eten in de Ziggo Dome? Kom genieten bij La Place! Voor, tijdens én na de show zorgen de smaakmakers van La Place in een van onze zeventien ‘food outlets’ op elke verdieping voor de ultieme beleving.

   De passie van La Place is kleurrijk eten, puur en vers gemaakt voor jou. Ze gaan voor krakend verse ingrediënten uit het seizoen, hiermee creëert La Place eigen recepturen die met liefde worden bereid.

   Of je nu kiest voor een van de heerlijke sandwiches of warme maaltijden, bij La Place voel je in alles de liefde voor mensen en eten! Wij willen het mensen makkelijk maken om te genieten van lekker vers, écht eten uit de keukens van La Place. Eten dat met liefde en aandacht is gemaakt.


   la place ziggo

   Assortiment

   • Verfrissende sappen en smoothies
   • Warme dranken
   • Van sandwiches tot aan hamburgers
   • Pasta en pizza
   • en nog veel meer

    

   BAUT Backstage

   voorplein ziggo dome

   Speciaal voor de Avond van de Filmmuziek opent BAUT Backstage haar deuren. Start dit bijzondere concert met een diner geheel in stijl. Het team van restaurant BAUT serveert tijdens de Avond van de Filmmuziek een driegangendiner met bijpassend wijnarrangement, samengesteld door niemand minder dan de legendarische film- en wijnmaker Francis Ford Coppola. Deze Amerikaanse regisseur is bekend van klassiekers als The Godfather en Apocalypse Now. Inbegrepen in het arrangement: een amuse, brood met boter, tafelwater, driegangendiner en een Francis Ford Coppola wijnarrangement. Mocht u geen wijnarrangement wensen is er uiteraard de mogelijkheid andere dranken te bestellen.

   BAUT Backstage is gelegen boven de hoofdingang van de Ziggo Dome. Voor meer informatie en reserveringen
   Ziggo Dome bars

   in de Ziggo Dome

   Je bezoek aan de Ziggo Dome begint in de Ziggo Foyer op de begane grond.

   Hier neemt gastheer Ziggo kosteloos je jas aan. Wil je wat drinken? Kom naar een van de vele bars in Ziggo Dome en geniet van uitstekende service. Onze barmedewerkers hebben alles binnen handbereik, zodat ze je snel van dienst kunnen zijn. Bovendien maken ze je bestelling met aandacht klaar. Wil je weten waar je de bars precies kunt vinden? Check dan de plattegrond. Heb je meer vragen over eten? Check dan de F.A.Q.

   Bekijk de bars

   Ziggo Dome bars

   Informatie

   Bereikbaarheid