menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Eten en drinken

   Lekker vers bij La Place

   in de ziggo dome

   Een hapje eten in de Ziggo Dome? Dat doe je in één van de veertien ‘food outlets’ van La Place, die je op elke verdieping kunt vinden. Net als in de vele restaurants en op talloze festivals waar La Place de inwendige mens verzorgt, kun je in de Ziggo Dome rekenen op heerlijke gerechten.

   Iedere dag vers bereid, met alleen puur natuurlijke ingrediënten. Vers, regionaal, biologisch en duurzaam: La Place gebruikt het liefst ingrediënten die met zorg voor natuur, mens en milieu worden geproduceerd. Iedere dag vers en huisgemaakt. Dat proef je!


   la place ziggo

   Assortiment

   • Sappen, shakes en smoothies
   • Warme dranken
   • Sandwiches
   • Wraps
   • en nog veel meer

    

   Soundbites by LUTE

   voorplein ziggo dome

   NIEUW! Een swingend restaurant boven de entrée van de Ziggo Dome. Geniet van heerlijke wereldse gerechten in een moderne omgeving!
   Op het terras of binnen; bij Soundbites begin je je avond goed!   Ziggo Dome bars

   in de Ziggo Dome

   Je bezoek aan de Ziggo Dome begint in de Ziggo Foyer op de begane grond.

   Hier neemt gastheer Ziggo kosteloos je jas aan. Wil je wat drinken? Kom naar een van de vele bars in Ziggo Dome en geniet van uitstekende service. Onze barmedewerkers hebben alles binnen handbereik, zodat ze je snel van dienst kunnen zijn. Bovendien maken ze je bestelling met aandacht klaar. Wil je weten waar je de bars precies kunt vinden? Check dan de plattegrond. Heb je meer vragen over eten? Check dan de F.A.Q.

   Bekijk de bars

   Ziggo Dome bars

   Informatie

   Bereikbaarheid