menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Eten en drinken

   Ziggo Dome bars

   in de ziggo dome

   Je bezoek aan de Ziggo Dome begint in de Ziggo Foyer op de begane grond.

   Hier neemt gastheer Ziggo kosteloos je jas aan, en kun je muntenautomaten en sigarettenverkoop vinden. Wil je wat drinken? Kom naar een van de vele bars in Ziggo Dome en geniet van uitstekende service. Onze barmedewerkers hebben alles binnen handbereik, zodat ze je snel van dienst kunnen zijn. Bovendien maken ze je bestelling met aandacht klaar. Wil je weten waar je de bars precies kunt vinden? Check dan de plattegrond.

   Bekijk de bars

   Ziggo Dome bars

    

   Lekker vers bij La Place

   in de ziggo dome

   Een hapje eten in de Ziggo Dome? Dat doe je in één van de veertien ‘food outlets’ van La Place, die je op elke verdieping kunt vinden. Net als in de vele restaurants en op talloze festivals waar La Place de inwendige mens verzorgt, kun je in de Ziggo Dome rekenen op heerlijke gerechten.

   Iedere dag vers bereid, met alleen puur natuurlijke ingrediënten. Vers, regionaal, biologisch en duurzaam: La Place gebruikt het liefst ingrediënten die met zorg voor natuur, mens en milieu worden geproduceerd. Iedere dag vers en huisgemaakt. Dat proef je!

   la place ziggo

   Assortiment

   • Sappen, shakes en smoothies
   • Warme dranken
   • Sandwiches
   • Wraps
   • en nog veel meer

   Club Ziggo

   voorplein ziggo dome

   In Club Ziggo, naast de entree van de Ziggo Dome, begin je onder het genot van een hapje en een drankje aan jouw perfecte avondje uit. Ook na het evenement in de Ziggo Dome, ben je hier welkom voor een afterparty waarmee je jouw avond in stijl afsluit! Club Ziggo vind je ook online; de plek waar Ziggo-klanten voordeel en voorrang krijgen.

   Restaurant B-EAT

   voorplein ziggo dome

   Met een passie voor eten, drinken, muziek en dansen zit je goed in restaurant B-EAT. Het verschil tussen dag en nacht is letterlijk aanwezig in dit ruime restaurant. Of is het een muziekstudio? Je zou het bijna gaan denken wanneer je tussen de flightcases, vintage radio’s en microfoons zit.

   Café BaCo

   voorplein ziggo dome

   Café BaCo is de ideale ontmoetingsplek voor iedereen die voor of na een concert wil genieten van echte Amsterdamse gezelligheid. Regelmatig zal in dit moderne bruine café Live muziek te horen zijn.


   Informatie

   Bereikbaarheid