menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Restaurant Member Lounge

   Restaurant Member Lounge

   In restaurant Member Lounge gaan kwaliteit en gastheerschap, zoals je van de Ziggo Dome mag verwachten, hand in hand. We maken jouw ‘uitgaansavond’ compleet met een  3- of 4-gangendiner voorafgaand aan de show en verwelkomen je graag in onze exclusieve ingang met een gratis welkomstdrankje.

   Menu

   De invulling van het menu wisselt per show en bestaat uit een vaststaand menu. Het is niet mogelijk à la carte te dineren. Benieuwd naar het menu dat wordt geserveerd. Via onderstaande button 'bekijk menukaart' vind je de menu's voor de komende shows. 

   Dieetwensen of allergieën
   Mocht er sprake zijn van dieetwensen of allergieën, dan kun je dat bij je reservering in het opmerkingenveld noteren. Restaurant Member Lounge zal voor een passend alternatief zorgen indien nodig. Mocht je dit op een later tijdstip door willen geven, dan horen wij dat graag uiterlijk 2 werkdagen voor de show via 020-3125652 of reserveren@ziggodome.nl.

   Prijzen en betaling

   De prijs van het diner is afhankelijk van het aantal gangen dat op de showavond wordt geserveerd. De culinaire invulling is van tevoren bepaald. Via onderstaande button 'bekijk menukaart' vind je de menu's voor de komende shows.

   3-gangenmenu: € 51,00 per persoon*
   3-gangenmenu + amuse: € 54,50 per persoon*
   4-gangenmenu: € 59,00 per persoon*
   4-gangenmenu + amuse: € 62,50 per persoon*

   * Deze prijzen zijn excl. concertticket en dranken gedurende het diner

   Voor de echte wijnliefhebber is er een uitgebreide wijnkaart zodat je altijd een passende wijn bij het diner kunt uitzoeken.

   Na afloop van het diner reken je af in het restaurant. Het is alleen mogelijk om met creditcard of pin te betalen in restaurant Member Lounge. Cash afrekenen is helaas niet mogelijk. 

   Openingstijden Member Lounge

   Per show staat in de reserveringsmodule aangegeven hoe laat het diner begint. Doorgaans is dit 2 uur voordat de hoofdartiest start. Een eventueel voorprogramma vindt vaak plaats tijdens het diner en zal je dus helaas moeten missen. Een half uur voor aanvang van de hoofdartiest word je naar de zaal begeleid. 

   Contact

   Indien je nog vragen hebt, dan kun je contact met ons opnemen via reserveren@ziggodome.nl of kun je ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken via 020-3125652. 

   Ben je met meer dan 10 personen? Neem dan contact met ons op via bovenstaande contactgegevens. 

   BEKIJK MENUKAART   Reserveer hier online!

   Met onderstaand schema kan je makkelijk je reservering doorgeven.
   Let op, we beschikken over een beperkt aantal plaatsen, dus reserveer snel!