menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Restaurant Member Lounge

   Nieuw in de Ziggo Dome!

   Restaurant Member Lounge

   In restaurant Member Lounge gaan kwaliteit en gastheerschap, zoals je van de Ziggo Dome mag verwachten, hand in hand. We maken jouw ‘uitgaansavond’ compleet met een  3,- of 4 gangendiner voorafgaand aan de show en verwelkomen je graag in onze exclusieve ingang met een gratis welkomstdrankje.

   De invulling van het menu wisselt per show en vind je via onderstaande button. Het diner dat in restaurant Member Lounge geserveerd wordt, bestaat uit een vaststaand menu. Het is niet mogelijk à la carte te dineren.

   Prijzen en betaling

   De prijs van het diner is afhankelijk van het aantal gangen dat op de showavond wordt geserveerd:
   3-gangenmenu: €47,50 per persoon*
   4-gangenmenu: €56,75 per persoon*
   * Deze prijzen zijn excl. concertticket en dranken gedurende het diner

   Voor de echte wijnliefhebber is er een uitgebreide wijnkaart zodat je altijd een passende wijn bij het diner kunt uitzoeken.

   Na afloop van het diner reken je af in het restaurant. Het is alleen mogelijk om met creditcard of pin te betalen in restaurant Member Lounge. Cash afrekenen is helaas niet mogelijk. 

   Openingstijden Member Lounge

   Per show staat in de reserveringsmodule aangegeven hoe laat het diner begint. Doorgaans is dit 2 uur voordat de hoofdartiest start. Een eventueel voorprogramma vindt vaak plaats tijdens het diner en zal je dus helaas moeten missen. Een half uur voor aanvang van de hoofdartiest word je naar de zaal begeleid.

   Groepsarrangementen

   Ben je met meer dan 10 personen? Neem dan telefonisch contact op via 020-3125652 of per e-mail via reserveren@ziggodome.nl.

   Je kunt alleen reserveren bij ons restaurant als je een geldig ticket hebt voor de desbetreffende show in de Ziggo Dome. We beschikken over een beperkt aantal plaatsen, dus reserveer snel!   BEKIJK MENUKAART   RESERVEREN

   MENU

   Ben je benieuwd naar het menu dat wordt geserveerd? Via bovenstaande button vind je het menu voor de komende maand.

   Dieetwensen of allergieën

   Mocht er sprake zijn van dieetwensen of allergieën dan kan je dat bij je reservering in het opmerkingenveld noteren. Restaurant Member Lounge zal voor een passend alternatief zorgen mocht dat nodig zijn. Mocht je dit op een later tijdstip willen doorgeven horen wij dat graag uiterlijk 2 werkdagen voor de show via 020-3125652 of reserveren@ziggodome.nl.   Reserveer hier online!

   Met onderstaand schema kan je makkelijk je reservering doorgeven.   Impressie van het restaurant