menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Gehoorbescherming

   Geniet veilig van muziek

   Ziggo Dome wil dat bezoekers op een prettige en veilige manier kunnen genieten van muziek. Sommige bezoekers ervaren het geluid harder dan andere bezoekers. Vandaar dat we op diverse locaties in ons gebouw kwalitatief goede gehoorbescherming aanbieden.

   Gehoorbescherming is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering bij concerten. Zowel het publiek als muzikanten dragen oordoppen om zich te beschermen tegen schadelijke pieken in het geluidsniveau. In 2015 sloten de Nederlandse poppodia en het ministerie van VWS een convenant om gehoorschade te voorkomen. Met de verkoop van Alpine gehoorbescherming neemt Ziggo Dome concrete stappen om haar bezoekers te beschermen tegen hard geluid.


   Waar vind ik gehoorberscherming?

   Alpine Gehoorbescherming is verkrijgbaar bij alle servicebalies in de Ziggo Dome. Je hebt de keuze uit PartyPlug (Pro Natural) oordoppen en voor de kleine muziekliefhebbers (van 3 tot 12 jaar) zijn er Pluggies Kids filteroordoppen, plugit (no filter) en Muffy oorkappen verkrijgbaar.

   Bekijk hier de locaties:

   Begane grond   Onze partner: Alpine Hearing Protection

   Met onze partner Alpine gehoorbescherming haal je meer plezier uit de dingen die je graag doet, zoals het genieten van live muziek. Daarom heeft het A-merk speciale oordoppen met filters ontwikkeld, die ervoor zorgen dat het geluid niet vervormt en dat de muziekbeleving geweldig blijft. De Alpine PartyPlug oordoppen hebben speciale muziekfilters. Zo hoor je de muziek en gesprekken nog altijd super goed én bescherm je jouw gehoor.

   Bestel alvast online

   Informatie

   Bereikbaarheid