menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Lockers

   Locker

   Naast de garderobes vind je zes lockerruimtes met kluisjes, die je voor € 2,- kunt gebruiken. De afmeting van een kluisje is 50 x 23,5 x 25,5 cm. Bij de servicebalies kun je geld wisselen of €2 munten pinnen voor het gebruik van de lockers.

   Houd er rekening mee dat tassen die in de kluisjes in de Ziggo Dome worden opgeborgen, moeten voldoen aan het tassenbeleid. Mocht jouw tas niet aan deze eisen voldoen dan kun je deze spullen opbergen in de kluisjes van Lockerpoint, boven de ingang van de Ziggo Dome. Zie de onderstaande informatie hierover. 

   Voor nadere informatie verwijzen we je naar ons kluisjesreglement en art. 11 van de huisregels.

   Lockerpoint

   Buiten de Ziggo Dome, direct boven de ingang, is Lockerpoint ArenAPoort te vinden. Je kunt hier een grote locker huren voor het opbergen van bagage zoals rugtassen, weekendtassen, trolleys, een helm of koffers. De bagagelockers zijn altijd tot 1 uur na het evenement geopend. Bezoek de website van Lockerpoint voor meer informatie over de afmetingen van de lockers en de prijs.

   Garderobe

   In de foyer vind je de garderobes waar je gratis, op eigen risico, gebruik van kunt maken. Op onderstaande plattegrond zie je waar deze zich precies bevinden.

    

   Service balie

   Bij de vier servicebalies naast de garderobes kun je terecht voor uitrijkaarten en de Ziggo Dome Wallet. Een wallet gebruik je wanneer je liever met contant geld betaald i.p.v. per pin. Bij deze servicebalies kun je met contant geld saldo op jouw Ziggo Dome Wallet zetten.

   Informatie

   Bereikbaarheid