menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Meer te beleven

   Ziggo Foyer

   In de foyer van de Ziggo Dome word je welkom geheten door gastheer Ziggo, die kosteloos je jas aanneemt. Hier vind je ook muntenautomaten en sigarettenverkoop.

   Opladen in de LG zone

   Even bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje? Kom naar de Life’s Good Zone op de begane grond. Naast even rustig zitten, bieden de LG schermen je genoeg entertainment!

   Merchandise

   Op zoek naar een T-shirt van je favoriete artiest? Voor een exclusief aandenken aan een concert of evenement kun je op elke verdieping terecht bij een merchandise verkooppunt.


   Tweets
   #ZiggoDome

   Check de laatste tweets van de Ziggo Dome op de grote LG schermen. Ze hangen boven de trappen naar de eerste verdieping @ZiggoDome.

   Ziggo zorgt voor jouw Minute Of Fame!

   Kom voorafgaand aan de show in de stemming op de eerste ring! De DJ draait hier passende muziek terwijl jij jouw foto op de LED gevel laat zetten!

   Coca Cola
   friendship machine

   Nu in Ziggo Dome te vinden op de begane grond: een Coca-Cola automaat van 3,5 meter hoog, waarbij je twee flesjes voor de prijs van een krijgt! Hoe dat werkt, zie je in dit filmpje.

   Heineken
   Backstage Cafe

   Op de eerste ring van de Ziggo Dome drink je jouw biertje in het café naast de kleedkamers van de artiesten!

   Randstad
   Lounge

   Achter de tweede ring vind je deze toegankelijke ruimte, waar je rustig kunt zitten en gezellig kunt bijpraten onder het genot van een heerlijk drankje.

   Informatie

   Bereikbaarheid