menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Publiek welkom bij de Larger Than Live concertreeks in de Ziggo Dome!

   29 jun

   We hebben dubbel goed nieuws! MOJO en Vodafone hebben zojuist aangekondigd dat Typhoon is toegevoegd aan de Larger Than Live concertreeks in de Ziggo Dome! Dit concert zal plaatsvinden op 25 juli 2020. Daarnaast mogen we tijdens deze shows ook fysiek publiek ontvangen! De kaartverkoop van de zaaltickets (m.u.v. de show van De Staat) start morgen om 12:00 uur via largerthan.live. Tickets voor deze concerten worden op naam verkocht. Als huishouden is het mogelijk 2 of meer stoelen te kopen. Personen die niet uit hetzelfde huishouden komen, dienen afzonderlijke stoelen te kopen.

   De deelnemende acts kunnen niet wachten om op het podium te staan en voor een publiek te spelen. Nielson geeft op donderdag 9 juli vanuit Ziggo Dome het eerste concert en in de daaropvolgende weken is het podium voor De Jeugd van Tegenwoordig (op 11 juli 2020), Frenna Deluxe (16 juli 2020), Rolf Sanchez (23 juli 2020), Maan (6 augustus 2020) en De Staat (op 8 augustus 2020). En vandaag mogen we het concert van Typhoon dat op 25 juli in de Ziggo Dome plaatsvindt toevoegen aan dit rijtje! Typhoon en zijn meesterlijke Titanenband zullen de doorbraakplaat 'Lobi Da Basi' nog één keer helemaal van begin tot eind spelen!

   Met een zaalticket kunnen bezoekers in Ziggo Dome van een concert genieten, met inachtneming van anderhalve meter afstand tot andere bezoekers en de overige maatregelen die door de overheid zijn vastgesteld. Meer informatie over hoe een bezoek in de Ziggo Dome eruit zit met inachtneming van deze maatregelen vind je hier.

   Met een streamingticket kunnen kijkers via www.largerthan.live online aanwezig zijn bij de liveshows. Hiervoor zijn alleen een internetverbinding en een scherm nodig: de streams zijn geschikt voor telefoons, tablets en laptops, en kunnen ook full screen naar de televisie of beamer worden gecast. Voor de shows wordt midden in Ziggo Dome een speciaal podium gebouwd, dat is uitgerust met state-of-the-art technologie voor kwalitatief hoogstaand beeld, geluid en licht.

   Meer nieuws