menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Laatste informatie voor André Rieu

   07 jan

   Op 11 januari keert André Rieu traditiegetrouw terug naar de Ziggo Dome voor zijn nieuwjaarsconcert! Kom jij ook genieten? Lees hier dan alle belangrijke informatie en ga een topavond tegemoet! 

   TIJDSCHEMA
   17:30 - Deuren open
   19:00 - André Rieu
   21:45 - Verwachte eindtijd
   *Let op: Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor wijzigingen en het laatste nieuws.

   TASSENBELEID
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

   VERVOER
   Kom je met de auto? Parkeer op een van de vele nabijgelegen parkeerplaatsen, meer informatie hierover vind je op de Site. De Ziggo Dome ligt aan een voetgangersgebied en is niet bereikbaar voor autoverkeer. Indien je het concert van André Rieu komt bezoeken en slecht ter been bent, adviseren wij om te parkeren in parkeergarage P1 op de begane grond. P1 is op loopafstand van de Ziggo Dome en hier zijn tevens een aantal (betaalde) invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Meer informatie over het parkeren tijdens het concert van André Rieu vind je hier. Meer informatie over het openbaar vervoer vind je hier.

   ROKEN

   Roken in de Ziggo Dome is verboden. De Ziggo Dome kan geen rookruimtes binnen het gebouw faciliteren, maar per evenement wordt bekeken of het mogelijk is om buiten te roken. Op de dag van het evenement kunnen onze medewerkers je hierover informeren.

   DINEREN BIJ SOUNDBITES
   Soundbites by LUTE bevindt zich boven de entree van de Ziggo Dome. Het restaurant van topchef Peter Lute is dé perfecte plek om voorafgaand aan een concert een hapje te eten. Bekijk alvast de menukaart op de website.

   Veel plezier bij André Rieu!

   Meer nieuws