menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Kyteman's Hiphop Orkest 9 oktober 2021 naar de Ziggo Dome!

   15 jun

   Kyteman’s Hiphop Orkest komt dit jaar weer bij elkaar voor drie reünieconcerten! Waaronder een concert in de Ziggo Dome op zaterdag 9 oktober 2021. De kaartverkoop start donderdag 17 juni om 10:00 uur via Ticketmaster.

   Het jaar 2009 was onbetwist dat van Kyteman’s Hiphop Orkest. Er gingen maar liefst 80.000 exemplaren van debuutalbum ‘The Hermit Sessions’ over de toonbank, het orkest speelde op Noorderslag, Pinkpop, Lowlands en North Sea Jazz én won de prestigieuze Popprijs. De zegetocht van het muzikale project eindigde met een rap uitverkochte show in de Heineken Music Hall, nu AFAS Live. Meer dan 11 jaar later is Kyteman’s Hiphop Orkest terug met deze drie reünieshows op Lowlands, Down The Rabbit Hole én in Ziggo Dome!

   “Ik was er jarenlang heilig van overtuigd dat dit nooit ging gebeuren en dat het hoofdstuk gesloten was’, aldus Colin Benders, alias Kyteman. “Tot ik bij een uitzending van ‘Matthijs Gaat Door’ werd geconfronteerd met hoe erg ik iedereen miste. Vanaf dat moment kon ik nergens anders meer aan denken. En nu zijn we hier!” De shows beloven een muzikale reis terug in de tijd te worden, vol hoogtepunten als ‘She Blew Like Trumpets’, ‘No More Singing the Blues’ en uiteraard de grootste hit ‘Sorry’.

   Meer nieuws