menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Ode aan Moeders: 9 mei op Ziggo TV kanaal 13 opgenomen vanuit de Ziggo Dome!

   06 mei

   Op zondag 9 mei 2021 worden alle moeders in het zonnetje tijdens de Moederdag Special op Ziggo TV kanaal 13! Deze Ode aan Moeders is opgenomen vanuit de Ziggo Dome. Alain Clark neemt je om 17:00 uur mee op een muzikale reis door de Ziggo Dome. Waarna aansluitend om 18:00 uur het allereerste concert dat Tino Martin in de Ziggo Dome gaf te zien is!

   Alain Clark brengt samen met vier professionele koren een ode aan alle moeders en één moeder in het bijzonder. Janny wordt verrast door haar dochter Pascal, met een muzikale reis door de Ziggo Dome. De koren Laurens Collegium, Consensus Vocalis, Koor van de Nationale Opera samen met LAVALU, en het ZO! Gospel Choir vertellen met hun muziek verhalen over moederschap, samen zijn, geborgenheid en ook gemis.

   Aansluitend om 18:00 uur is Tino Martin: Het Concert van mijn Dromen XL te zien op Ziggo TV kanaal 13. Tino Martin stond in 2017 voor het eerst in de Ziggo Dome en in een uitverkochte zaal verrast hij het publiek vanaf de eerste minuut met zijn spectaculaire show. En hij stond niet alleen op het podium, maar ontving o.a. Glennis Grace, Gerard Joling en The New Gospel Sensation. Tino Martin staat op 26 & 27 november 2021 opnieuw in de Ziggo Dome, met zijn nieuwe show Viva Las Vegas. Meer informatie over deze shows vind je hier!

   Meer nieuws