menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Laatste informatie voor de concerten van Roger Waters

   20 jun

   Op 18, 19, 22 en 23 juni strijkt de Us + Them tour van Roger Waters neer in de Ziggo Dome! Ben jij klaar om de grootste hits van Pink Floyd en Roger Waters mee te zingen? Lees hieronder alle belangrijke informatie over het concert en ga een top avond tegemoet! Ps. je kunt er nog bij zijn!

   TIJDSCHEMA
   18.30u - Deuren open
   20.00u - Roger Waters deel I
   21:20u - Pauze
   21.40u - Roger Waters deel II
   22.40u - Verwacht einde
   Let op: Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor wijzigingen en het laatste nieuws.

   TASSENBELEID
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

   WERKZAAMHEDEN
   Tijdens de concerten van Roger Waters staan er wegwerkzaamheden gepland in de omgeving van de Ziggo Dome. Afrit nr. 11 (Amsterdam - Overamstel) op de A10 naar S111 is in beide richtingen afgesloten. Je kunt gebruik maken van de omleiding A10 - A2 - S110 of A10 - S112. Kom je met de auto? Dan adviseren wij je om ruim op tijd te vertrekken en om het gebied in te rijden via de S110 of S112/Gooiseweg. Vanaf daar word je verder verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je slim gebruik maken van het P+R netwerk in Amsterdam. Houd rekening met een langere reistijd vanwege omleidingen en eventuele files.

   VERVOER
   Kom je met de auto? Parkeer op een van de vele nabijgelegen parkeerplaatsen, meer informatie hierover vind je op de site. Ook met het openbaar vervoer is de Ziggo Dome goed bereikbaar. Zowel station Bijlmer ArenA als station Duivendrecht bevinden zich op loopafstand. Meer informatie over het openbaar vervoer vind je hier.

   DRUKTE IN HET GEBIED
   Op 19 juni wordt er grote (verkeers)drukte verwacht rondom de Ziggo Dome i.v.m. een gelijktijdig evenement in de Johan Cruijff ArenA.

   DINEREN IN RESTAURANT MEMBER LOUNGE
   Reserveer nu een heerlijk diner in ons nieuwe restaurant en geniet van het gemak wat dineren in de Ziggo Dome met zich meebrengt!

   VRAGEN?
   Heb je vragen over bereikbaarheid of over andere zaken die met het concert te maken hebben? Livecrowd staat voor je klaar, via Facebook, Twitter en Whatsapp.

   Meer nieuws