menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Laatste informatie voor de shows van Post Malone

   19 feb

   Op maandag 25 februari en dinsdag 26 februari staat Post Malone voor de eerste keer in de Ziggo Dome! Ben jij aanwezig bij een van deze (of wellicht zelfs beide) shows, lees dan hier het laatste nieuws en maak je klaar voor op een avond vol R&B en hip-hop. Ook zin in een feestje? Er zijn nog kaarten voor de show van 26 februari!

    

   TIJDSCHEMA

   18:30u - Deuren open

   19:30u – DJ E Nice

   19:40u – Tyla Jaweh

   20:20u – Roddy Ricch

   21:30u – Post Malone

   23:00u - Verwacht einde

   *Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor wijzigingen en het laatste nieuws.

    

   TASSENBELEID

   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

    

   VERVOER

   Kom je met de auto? Parkeer op een van de vele nabijgelegen parkeerplaatsen, meer informatie hierover vind je op de site. Ook met het openbaar vervoer is de Ziggo Dome goed bereikbaar. Zowel station Bijlmer ArenA als station Duivendrecht bevinden zich op loopafstand. Meer informatie over het openbaar vervoer vind je hier.

    

   DINEREN IN ONS MEMBER LOUNGE RESTAURANT

   Reserveer nu een heerlijk diner in ons Member Lounge restaurant en geniet van het gemak wat dineren in de Ziggo Dome met zich meebrengt!

    

   Veel plezier bij de show(s) van Post Malone!

   Meer nieuws