menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Laatste informatie voor het concert van TOOL

   22 mei

   Op maandag 27 mei keert de Amerikaanse progressieve metalband TOOL terug naar de Ziggo Dome! Ben jij bij dit concert aanwezig? Lees hieronder dan alle belangrijke informatie en ga een geweldige avond tegemoet! Nog geen tickets? Je kan er nog bij zijn.

   TIJDSCHEMA
   18:00 uur – Deuren open
   19:30 uur – Supporact | Night Verses
   20:25 uur – TOOL
   22:45 uur – Verwachte eindtijd
   *Tijdschema's zijn onder voorbehoud van wijzigingen, hiervan kan worden afgeweken door de artiest. Houd onze website in de gaten voor wijzigingen en het laatste nieuws.

   LET OP: GEBRUIK MOBIELE TELEFOON EN FOTO- EN VIDEOAPPARATUUR NIET TOEGESTAAN
   Op verzoek van de act is het gebruik van camera- en/of filmapparatuur niet toegestaan tijdens de show. Dit geldt voor amateurapparatuur, professionele apparatuur én telefoons, go-pro’s en dergelijke. De act streeft naar een optimale concertbeleving, het gebruik van camera- en/of filmapparatuur draagt hier niet aan bij en is storend voor andere concertbezoekers en de artiest. We willen je dan ook vriendelijk verzoeken geen gebruik te maken camera- en/of filmapparatuur. In geval van overtreding van deze regels is de organisatie helaas genoodzaakt je de toegang tot het concert te ontzeggen.

   Je kunt je mobiele telefoon uiteraard wel gebruiken om je Mobile Only toegangsticket te vertonen bij de ingang. Houd er rekening mee dat consumpties in de zaal niet met je mobiele telefoon kunnen worden afgerekend. Zorg daarom dat je een fysieke betaalpas bij je hebt. Zowel pinpas als creditcard worden geaccepteerd.

   DRUKTE VERWACHT | DEUREN EXTRA VROEG OPEN
   Wegens verwachte drukte bij Ziggo Dome gaan de deuren van de zaal extra vroeg open. We raden je aan om op tijd aanwezig te zijn. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates.

   BEKERRETOURSYSTEEM
   We zien het als onze verantwoordelijkheid om een bezoek aan de Ziggo Dome duurzamer te maken. Daarom ontvang je tijdens een bezoek aan de Ziggo Dome bij de entree een houten munt, de zogeheten retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 extra voor een nieuwe beker. BELANGRIJK: een beker of retourtoken kan niet worden ingewisseld voor geld. Aan het einde van het evenement vragen we je om jouw laatste beker in de daarvoor bestemde prullenbakken weg te gooien. Alvast bedankt voor de medewerking!

   CONTACTLOOS BETALEN
   Het betalen van consumpties in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express worden geaccepteerd. Liever contant betalen? Dit kan met de Ziggo Dome Wallet die bij onze servicebalies verkrijgbaar is. Bij deze servicebalies kun je met contant geld saldo op jouw Ziggo Dome Wallet zetten. Meer informatie over betalen in de Ziggo Dome vind je hier.

   TASSENBELEID
   Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen je om tassen thuis te laten of op te bergen bij Lockerpoint en vragen om jouw begrip en medewerking.

   Buiten de Ziggo Dome, direct boven de ingang, is Lockerpoint ArenAPoort te vinden. Je kunt hier een grote locker huren voor het opbergen van bagage welke niet is toegestaan in de Ziggo Dome. Denk hierbij aan rugtassen, weekendtassen, trolleys, een helm of koffers. De bagagelockers zijn altijd tot 1 uur na het evenement geopend. Bezoek de website van Lockerpoint voor meer informatie over de afmetingen van de lockers en de prijs.

   KLUISJES
   Je kunt gebruikmaken van onze kluisjes om je spullen op te bergen. Let op: voor het gebruik van deze kluisjes heb je een €2 munt nodig. Meer informatie over onze kluisjes vind je hier. Het is ook toegestaan om jassen & tassen (mits deze voldoen aan het bovengenoemde tassenbeleid) mee de zaal in te nemen.

   VERVOER
   Kom je met de auto? Parkeer dan op een van de vele nabijgelegen parkeerplaatsen, meer informatie hierover vind je hier. Ook met het openbaar vervoer is de Ziggo Dome goed bereikbaar. Zowel station Bijlmer ArenA als station Duivendrecht bevinden zich op loopafstand. Meer informatie over het openbaar vervoer vind je hier.

   DINEREN BIJ DE ZIGGO DOME
   BAUT Backstage
   Bezoek je de Ziggo Dome en wil je vooraf dineren in een setting die je meeneemt "achter de schermen"? Dan ben je bij BAUT Backstage aan het juiste adres. Gelegen direct boven de ingang van de Ziggo Dome mét uitzicht op de rij, is BAUT Backstage het perfecte startpunt van jouw avond uit. Reserveren kan hier.

   La Place
   Een hapje eten kan in de Ziggo Dome bij één van de veertien ‘food outlets’ van La Place, die je op elke verdieping kunt vinden. Je kunt rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid, met alleen puur natuurlijke ingrediënten. Vers, regionaal, biologisch en duurzaam: La Place gebruikt het liefst ingrediënten die met zorg voor natuur, mens en milieu worden geproduceerd. Iedere dag vers en huisgemaakt. Dat proef je!

   ROKEN
   Roken in de Ziggo Dome is niet toegestaan. De Ziggo Dome kan geen rookruimtes binnen het gebouw faciliteren. Tijdens het evenement de Ziggo Dome verlaten om buiten te roken is mogelijk gedurende een beperkt tijdslot. Onze servicemedewerkers kunnen je hier meer informatie over geven op de avond zelf.

   VRAGEN?
   Heb je vragen over bereikbaarheid of over andere zaken die met het concert te maken hebben? Livecrowd staat voor je klaar, via Instagram, Facebook, Twitter en Whatsapp.

   Alvast veel plezier bij het concert van TOOL!

   Meer nieuws