menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   X-Qlusive Holland 2019 op 28 September in de Ziggo Dome!

   19 jun

   Opgepast, daar gaan we! Op 28 september breekt de oranje gekte weer los met het gezelligste feestje van ons rijk: X-Qlusive Holland! Dit is een 18+ evenement.

    

   Van knallende klappers tot legendarische smartlappen: bereid je maar voor op een volledig doorgedraaide avond waarop we van de leeuw een kater maken. Zoals oma vroeger altijd zei: gezelligheid kent geen spijt! X-Qlusive Holland draait om de de absurde mix van de grootste hardstyle dj’s en Nederlandse artiesten. Daarom trekken we ook dit jaar weer een blik bekende gezichten uit de Lage Landen open om het feestje compleet te maken. Van Frans Duijts en Wolter Kroes tot Lange Frans en Willie Wartaal: allemaal hebben ze de X-Qlusive Holland vuurdoop gehad. Wie maken dit jaar hun opwachting? De komende weken onthullen we al een tipje van de sluier, dus hou de Q-dance socials in de gaten.

    

   Bezoekers, schroom je niet! Van het klassieke kaasmeisje en de oranje feestboer tot de trekmuur van de FEBO - alle Nederlandse verkleedpartijtjes worden toegejuicht.

    

   Een gewaarschuwd mens telt voor twee. X-Qlusive Holland is tot op heden altijd zeer snel uitverkocht geweest. Daarom kan jij je nu al registreren voor kaarten, maar wacht niet te lang want dit kan maar tot 3 juli.

   Meer nieuws