menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Laatste informatie voor de concerten van Ariana Grande

   16 aug

   Op 23 en 24 augustus en 11 september staat Ariana Grande met haar Sweetener World Tour in de Ziggo Dome! Ben jij bij een (of meedere) van deze concerten? Lees dan hier het laatste nieuws en ga een top avond tegemoet! 

   TIJDSCHEMA
   18:30u - Deuren open
   20:00u – Social House
   20:20u – Ella Mai
   21:15u – Ariana Grande
   22:45u - Verwacht eindtijd
   *Let op: Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor wijzigingen en het laatste nieuws.

   TASSENBELEID
   - Iedere fan mag één tas meenemen;
   - Alle tassen moeten van doorschijnen plastic, vinyl of PVC zijn;
   - Tassen mogen niet groter zijn dan 30 x 15 x 15cm (enkel voor de concerten van Ariana Grande wijkt dit formaat af van het standaard tassenbeleid)
   - De officiële Sweetener World Tour tassen zijn toegestaan. Deze zijn verkrijgbaar in de webshop van Ariana Grande. Deze items zullen ook te koop zijn in de Ziggo Dome en zijn herbruikbaar.
   Let op dat in de doorzichtige tas items niet verpakt zijn in kleinere tasjes, items moeten los in de tas gestopt worden. Bekijk hier een voorbeeld van dit beleid. Een om medische redenen noodzakelijk item wordt toegestaan na grondige controle bij een daarvoor aangewezen ingang.

   CAMERA BELEID
   Helaas zijn camera’s of andere vormen van opnameapperatuur niet toegestaan. Mobiele telefoons met camera zijn wel toegestaan.

   WEGWERKZAAMHEDEN
   Op vrijdag 23 augustus, vanaf 19:00 uur, en zaterdag 24 augustus de gehele dag zijn er op de A2 tussen Abcoude en Vinkeveen minder rijstroken beschikbaar. Er geldt bij drukte een adviesroute vanaf knooppunt Holendrecht via de A1 en A27. Verder is in knooppunt Holendrecht de verbindingsboog van A9 uit Amstelveen naar de A2 richting Utrecht vanaf 22:00 uur tot 8:00 uur gesloten. Meer informatie: www.vananaarbeter.nl.

   VERVOER
   Kom je met de auto? Parkeer op een van de vele nabijgelegen parkeerplaatsen, meer informatie hierover vind je op de site. Ook met het openbaar vervoer is de Ziggo Dome goed bereikbaar. Zowel station Bijlmer ArenA als station Duivendrecht bevinden zich op loopafstand. Meer informatie over het openbaar vervoer vind je hier.

   DINEREN BIJ SOUNDBITES
   Vorig jaar september opende een gloednieuw restaurant haar deuren pal boven de ingang van de Ziggo Dome! Soundbites by LUTE. Het nieuwe restaurant van topchef Peter Lute is dé perfecte plek om voorafgaand aan een concert een hapje te eten. Bekijk alvast de menukaart op de website.

   VRAGEN
   Heb je vragen over bereikbaarheid of over andere zaken die met het concert te maken hebben? Livecrowd staat voor je klaar, via Facebook, Twitter en Whatsapp. 

   VOORPRET
   Ben je benieuwd waar de catchy nummers van Ariana Grande over gaan? Nolala zette het voor je op een rijtje! 

   Veel plezier bij het concert van Ariana Grande!

    

   Meer nieuws