menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   KANE viert terugkeer met reCONNECT concerten op 4, 5 & 7 juni 2024 in de Ziggo Dome!

   26 sep

   KANE is terug! Nadat Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen in 2014 besloten te stoppen met de band keren ze op 4, 5 & 7 juni 2024 terug op het podium in de Ziggo Dome! De reguliere kaartverkoop start vrijdag 29 september om 10:00 uur via Ticketmaster.

   Dinand Woesthoff: "Had me dit 1,5 jaar geleden verteld en ik had je waarschijnlijk niet geloofd. Maar 25 jaar na start en 10 jaar na stop heeft ons doen beseffen dat we ontzettend veel te vieren hebben en we daar nu echt klaar voor zijn. Het oude samen met iets nieuws. Niet voor altijd, maar een celebration vooral voor nu. Ik kijk ernaar uit iedereen te zien in de Ziggo Dome.”

   Dennis van Leeuwen: “Wat we in 2014 met KANE achterlieten, pakken we nu weer op. Ik kan niet beschrijven hoe spannend dat voelt. Met een docu, een gloednieuwe track en een grote liveshow in het vooruitzicht, voelt het bijna als een nieuw begin. Iets leukers kan ik me op dit moment niet voorstellen.”

   Met de Ziggo Dome concerten op 4, 5 en 7 juni 2024 viert KANE, 25 jaar na oprichting, de glansrijke carrière van de band. Het reCONNECT concert biedt fans van toen en nu de unieke kans om de karakteristieke live performance van KANE opnieuw te beleven met een aaneenschakeling van KANE hits.

   KANE werd in 1999 opgericht door Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen, en groeide daarna in recordtijd uit tot één van de allergrootste bands in Nederland met hits als: Rain Down On Me, So Glad You Made It, Fearless, Something To Say, Shot of a Gun en No Surrender.

   Meer nieuws