menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Duncan Laurence op 17 november 2020 met een coronaproof show in de Ziggo Dome!

   23 sep

   We hebben goed nieuws! Het concert van Duncan Laurence gaat door op 17 november 2020 geheel coronaproof in een intieme in the round setting! Dit evenement zal geheel volgens de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid plaatsvinden. Meer informatie hierover vind je hier. Kaarthouders ontvangen donderdag 24 september een email van Eventim met meer informatie over deze nieuwe setting. Op maandag 28 september om 10:00 uur start de kaartverkoop voor het coronaproof 360-graden optreden via Eventim.

   Het publiek neemt plaats aan ronde tafeltjes, die het ronddraaiende podium in het midden van de zaal omcirkelen. In deze 360-graden ‘in the round’ setting komt Duncan Laurence nog dichter bij het publiek, dat vanuit alle hoeken van de zaal intiem én coronaproof een uitstekend zicht heeft op het podium. Tijdens dit optreden zal Duncan voor het eerst het werk van zijn debuutalbum live ten gehore brengen.

   “Op dinsdag 17 november is het zover. Mijn eigen show in de Ziggo Dome. Ik kan niet wachten om de nieuwe songs van ‘Small Town Boy’ te spelen. Als kind droomde ik van het zingen in zalen als de Ziggo Dome, om de release van mijn allereerste album hier te mogen houden is echt onwerkelijk. Het maken van dit album heeft me laten zien wie ik ben: als muzikant, maar ook als persoon. Elke song geeft een kijkje in mijn leven en vertelt een verhaal. Het is rauw, dromerig, poppy en indie. Het is alles wat ik mijn eerste album wil laten zijn. En het is nog maar het begin”, aldus Duncan Laurence.

   De release van ‘Small Town Boy’ op vrijdag 13 november 2020 is een nieuw ijkpunt in de carrière van Duncan Laurence. Nadat hij met het inmiddels iconische ‘Arcade’ in 2019 op glorieuze wijze het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv won, heeft hij er bewust voor gekozen om de tijd te nemen om met een echt sterk albumdebuut te komen. Omdat hij daarvoor een duidelijke artistieke visie voor ogen had, heeft Duncan een groot deel van het album zelfgeproduceerd. ‘Small Town Boy’ is op meerdere plekken ter wereld geschreven en opgenomen, waaronder Los Angeles. Duncan Laurence’ debuutalbum bevat uiteraard de singles ‘Arcade’ (2x platina), ‘Love Don’t Hate It’ (goud) en ‘Someone Else’.

   Meer nieuws