menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   DRAKE - Ziggo Dome concerten worden verplaatst naar nieuwe data!

   13 jan

    Belangrijk bericht van concertorganisator MOJO.

    

   “Drake heeft aangekondigd de eerste concerten van The Boy Meets World Tour te verplaatsen. De vier concerten die Drake op 18, 20, 21 en 22 januari in de Ziggo Dome in  Amsterdam zou geven, zijn verplaatst naar vier nieuwe data op dezelfde locatie.

    

   Het concert van woensdag 18 januari wordt verplaatst naar zondag 26 februari 

   Het concert van vrijdag 20 januari wordt verplaatst naar donderdag 26 januari

   Het concert van zaterdag 21 januari wordt verplaatst naar vrijdag 27 januari

   Het concert van zondag 22 januari wordt verplaatst naar zaterdag 28 januari

    

   Daarnaast worden er twee concerten in Glasgow en één concert in Londen verplaatst. In het officiële statement wordt aangegeven dat de concerten van de Boy Meets World Tour in Amsterdam, Londen en Glasgow worden verplaatst omdat Drake zijn fans uit de UK en Europa een unieke beleving wil geven. Drake heeft spectaculaire nieuwe elementen aan zijn al buitengewone productie toegevoegd. Helaas is er vanwege onvoorziene productionele tegenslagen iets meer tijd nodig om dit voor elkaar te krijgen. Drake kan niet wachten om al zijn fans te zien en hen een fantastische en onvergetelijke avond te geven.

    

   Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Als de bezoekers niet op de nieuwe datum kunnen, dan krijgen ze hun aankoopbedrag terug. Alle kaartkopers voor dit concert krijgen per mail een bericht hierover.”

   Meer nieuws