menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Voormalig First Lady Michelle Obama op 17 april 2019 in de Ziggo Dome!

   11 dec

   Voormalig First Lady Michelle Obama komt met haar uiterst succesvolle tournee ter ere van haar autobiografie BECOMING naar de Ziggo Dome. Op woensdag 17 april 2019 om precies te zijn. De kaartverkoop start op vrijdag 14 december om 11:00 uur via Ticketmaster. Let op! De kaarten worden op naam verkocht en maximaal 4 per kaartkoper.

   Na twaalf evenementen in tien Amerikaanse steden, wordt de succesvolle arenatour uitgebreid met 21 optredens: elf in de Verenigde Staten, vier in Canada en zes in Europa. Bij elk optreden zullen er moderatoren zijn die het gesprek aangaan met de voormalige First Lady; deze zullen later worden aangekondigd. Bezoekers van dit evenement horen Mrs. Obama's eerlijke kijk op de ervaringen en gebeurtenissen die haar gevormd hebben; van haar jeugd in de South Side van Chicago, via haar jaren als zakenvrouw waarin ze werk en de zorg voor haar gezin combineerde, tot de jaren waarin ze op een van de beroemdste adressen in de wereld bivakkeerde. Zij heeft zich ontwikkeld als een van de meest iconische en geliefde vrouwen van onze tijd. Als First Lady van de VS hielp ze bij de creatie van het meest gastvrije en toegankelijke Witte Huis in de geschiedenis, terwijl ze zich ondertussen bewees als een krachtig rolmodel voor vrouwen en meisjes in de VS en daarbuiten.

   "Ik zie er ontzettend naar uit om nog meer steden in Amerika en de rest van de wereld te bezoeken," aldus Michelle Obama. "Ik ben gevleid door alle reacties op de tour tot nu toe en de gigantische belangstelling van zo veel gemeenschappen die we dit jaar niet hebben kunnen bezoeken. Daarom ben ik zo blij dat we deze gesprekken kunnen uitbreiden en ze kunnen brengen naar nieuwe plekken en een nog groter publiek. Ik kan niet wachten om de discussies voort te zetten die zo veel voor mij, en hopelijk ook anderen, hebben betekend."

   Meer nieuws