menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Andrea Bocelli op 28 maart 2020 naar de Ziggo Dome

   19 mrt

   Met meer dan 85 miljoen verkochte albums in de afgelopen 25 jaar is Andrea Bocelli een ware legende in de klassieke muziek. Met elf opera’s en een tal van hits op zijn naam toert hij de hele wereld rond, en op zaterdag 28 maart 2020 staat hij in de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 maart om 11:00 via Ticketmaster.

    

   Een van de grootste tenoren van zijn generatie, de bestverkopende soloartiest in de geschiedenis van de klassieke muziek en wereldwijd miljoenen fans die in de ban zijn van zijn bijzondere stem waarmee hij grote aria’s en klassieke populaire liefdessongs zingt – we hebben het natuurlijk over Andrea Bocelli!

    

   Afgelopen oktober bracht Bocelli zijn nieuwste album ‘Si’ uit, het eerste album met nieuw materiaal in veertien jaar. In zestien nummers worden liefde, familie, geloof, en hoop gevierd. Op ‘Si’ doet Bocelli ook een aantal bijzondere duetten, met onder meer Ed Sheeran, Dua Lip,a Josh Groban, en zijn zoon Matteo: hun nummer ‘Fall On Me’ verscheen op de soundtrack van de Disneyfilm ‘The Nutcracker and The Four Realms’. Bocelli’s oudste zoon Amos speelt piano op twee tracks, waaronder een akoestische versie van ‘Sono Qui’.

    

   Ben jij erbij? Laat het ons weten!

   Meer nieuws