menu
Ziggo Dome bereikbaarheids notificatie Let op! Maatregelen overheid m.b.t. coronavirus Meer informatie

Het kabinet heeft op 23 maart 2020 naar aanleiding van het gehouden crisisoverleg een aantal aanvullende maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Meer informatie over het coronavirus en de aanvullend genomen maatregelen is hier te vinden. 

Ziggo Dome is momenteel in nauw overleg met organisatoren om te bekijken welke geplande evenementen door deze maatregelen verplaatst of geannuleerd moeten worden. De aankomende dagen tref je hierover meer informatie aan op onze social media kanalen en onze website. Alle kaartkopers worden via de desbetreffende ticketingpartij per e-mail op de hoogte gebracht zodra meer nieuws beschikbaar is.

Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Maatregelen overheid m.b.t. coronavirus

   23 mrt

   Het kabinet heeft op 23 maart 2020 naar aanleiding van het gehouden crisisoverleg een aantal aanvullende maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Meer informatie over het coronavirus en de aanvullend genomen maatregelen is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

   Ziggo Dome is momenteel in nauw overleg met organisatoren om te bekijken welke geplande evenementen verplaatst of geannuleerd moeten worden door deze maatregelen. De aankomende dagen tref je hierover meer informatie aan op onze social media kanalen en onze website. Alle kaartkopers worden via de desbetreffende ticketingpartij per e-mail op de hoogte gebracht zodra meer nieuws beschikbaar is.

   Meer nieuws