menu
Ziggo Dome bereikbaarheids notificatie Let op! Vernieuwde maatregelen overheid m.b.t. het Coronavirus Meer informatie

Het kabinet heeft op vrijdag 14 januari 2022 vernieuwde maatregelen met betrekking tot het Coronavirus aangekondigd. Meer informatie over deze genomen maatregelen is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Helaas is er op dit moment nog geen publiek toegestaan bij sportevenementen. Dit betekent dat de wedstrijden van UEFA Futsal EURO 2022 tijdens de groepsfase in de Ziggo Dome helaas zonder publiek moeten worden gespeeld. Fans die reeds een ticket voor het toernooi hebben bemachtigd, krijgen hun volledige aankoopbedrag gerestitueerd en ontvangen hierover per e-mail bericht. Mocht blijken dat er toch publiek welkom is tijdens de knock-out fase in de Ziggo Dome dan krijgen fans die reeds een ticket voor die specifieke wedstrijd hebben gekocht voorrang op de ticketverkoop. De wedstrijden van Oranje Futsal, een kwartfinale, de halve finales en de finale zijn live te zien bij de NOS. Een overzicht van de wedstrijden die live te volgen zijn vind je hier.

Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Priority pre-sale voor Stromae!

   19 jan

   Klanten van Vodafone met internet van Ziggo kunnen vanaf nu via de Priority pre-sale tickets scoren voor het concert van Stromae op 14 april 2023 in de Ziggo Dome! Deze pre-sale loopt tot vrijdag 21 januari om 10:30 uur. Met Priority van VodafoneZiggo krijg je toffe extra's en scoor je als eerste de beste tickets voor concerten! 

    

   Na een afwezigheid van zeven jaar is Stromae terug. Voorafgaand aan zijn nog te verschijnen nieuwe album met de gelijknamige titel Multitude kondigde Stromae eind vorig jaar al drie exclusieve première shows aan in Parijs, Brussel en Amsterdam die binnen enkele minuten uitverkocht raakten.

    

   De nieuwe tour staat in het teken van zijn langverwachte album Multitude dat 4 maart uitkomt. Afgelopen week verraste de Belgische zanger door midden in een openhartig interview over zijn sombere periodes met een Franse televisiezender, zijn nieuwste single L’enfer live te zingen. Het nieuwe nummer is de opvolger van Santé en gaat over eenzaamheid en suïcidale gedachten. Deze beelden zijn de hele wereld over gegaan.

    

   Stromae brak tien jaar geleden door met enorme hits als Alors on danse, Formidable en Papaoutai. Met zijn unieke muziekstijl tourde hij de hele wereld over en ontving talloze prijzen, waaronder vier Victoires de la Musique, vier NRJ Awards, een MTV Award, en trad op in een uitverkocht Madison Square Garden in New York.

   Meer nieuws