menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Jarige Ziggo Dome verwelkomt 9 miljoenste bezoeker

   01 jul

   De Ziggo Dome viert feest! We bestonden onlangs niet alleen tien jaar, maar mochten vanavond, voorafgaand aan het concert van Queen + Adam Lambert, ook de negen miljoenste bezoeker verwelkomen. Roel van Velzen zette samen met Ziggo Dome Directeur Commerciële Zaken, Danny Damman, de gelukkige bezoekers op gepaste wijze in het zonnetje en kroonden hun tot Queens for a day!

   Een feestelijk ontvangst
   Ryanne en Kim kregen een wel heel bijzonder onthaal toen zij nietsvermoedend de Ziggo Dome betraden voor het concert van Queen + Adam Lambert. Niet veel later na het scannen van het toegangsbewijzen werden zij compleet verrast toen bleek dat zij de negen miljoenste (en 9.000.001) bezoekers van de Ziggo Dome waren.

   Roel van Velzen en commercieel directeur Danny Damman ontvingen Ryanne en Kim op feestelijke wijze met bloemen en bubbels. De negen miljoenste bezoekers werden gekroond tot Queens for a day en kregen een VIP upgrade waarbij de oorspronkelijke tickets voor vak 209, rij 12 oftewel de een na hoogste rij van de Ziggo Dome, werden ingeruild voor tickets op de exclusieve Live Avenue, het business gedeelte van de Ziggo Dome, inclusief drankjes.

   Naast fan van Queen was Roel van Velzen de allereerste artiest die op grond van de Ziggo Dome optrad. Van Velzen gaf namelijk een speciaal Ziggo Under Construction concert op 16 april 2010, de dag dat de eerste paal van de Ziggo Dome de grond in werd geslagen. Bijzonder dat hij nu 10 jaar later de 9 miljoenste bezoeker mag ontvangen.

   We wensen Ryanne, Kim en alle fans een fantastische avond!

   Meer nieuws