menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Genesis op 21 maart 2022 voor het eerst naar de Ziggo Dome!

   25 okt

   We hebben een primeur! Op maandag 21 maart 2022 staat de iconische band Genesis namelijk voor het eerst op het podium in de Ziggo Dome! Dit concert maakt onderdeel uit van ‘The Last Domino? Tour’. De kaartverkoop start vrijdag 29 oktober om 10:00 uur via Ticketmaster.

   Deze tournee is het eerste gezamenlijke live-uitstapje van Tony Banks, Phil Collins en Mike Rutherford sinds hun uitverkochte ‘Turn It On Again’ wereldtournee in 2007. Zij worden op het podium bijgestaan door Nic Collins op drums en de bands vaste gitarist en bassist Daryl Stuermer.

   Genesis is een van de wereldwijd best verkopende en meest succesvolle bands aller tijden. Ze verkochten naar schatting 100 miljoen albums en speelden tientallen jaren in uitverkochte stadions en arena's over de hele wereld. De ontwikkeling van Genesis is uniek. Hun geluid ontwikkelde zich gedurende de hele carrière en na meerdere line-up wijzigingen in de beginjaren, kwam in 1976 de klassieke bezetting van Tony Banks, Phil Collins en Mike Rutherford tot stand.

   Ben jij erbij? Laat het ons weten!

   Meer nieuws