menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   The War On Drugs keert op 22 april 2022 terug naar de Ziggo Dome!

   19 jul

   Thinking of a Place where we’re seeing The War On Drugs live again! En dat is op vrijdag 22 april 2022 in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 23 juli om 10.00 uur via Ticketmaster.

   Ook kondigt de band vandaag de release aan van hun eerste studioalbum in vier jaar tijd;’ I Don’t Live Here Anymore’, dat op 29 oktober verschijnt. Het concert in de Ziggo Dome maakt deel uit van de gelijknamige Noord- Amerikaanse en Europese tournee in 2022.

   De aankondiging van de tour en het nieuwe album ‘I Don’t Live Here Anymore’ wordt vandaag vergezeld met de release van de eerste single en video ‘Living Proof’. Een voorproefje op de langverwachte opvolger van het wereldwijd goed ontvangen album ‘A Deeper Understanding’ uit 2017, waarvoor de band een Grammy voor Best Rock Album in ontvangst mocht nemen.

   The War On Drugs brak in 2014 definitief door met ‘Lost in the Dream’. Alleen al in Nederland ging deze derde plaat van de band rond Adam Granduciel meer dan 25 duizend keer over de toonbank. Radiohits als ‘Red Eyes’, ‘Under The Pressure’ en ‘An Ocean In Between The Waves’ staan symbool voor de subtiele indierock met invloeden van americana, new wave en ambient waarmee de band sinds 2005 furore maakt. The War On Drugs, naast Granduciel bestaande uit Dave Hartley, Robbie Bennett, Charlie Hall, Jon Natchez en Anthony LaMarca , was in 2018 voor het laatst in ons land te bewonderen tijdens een concert in een uitverkochte Ziggo Dome in december.

   Ga jij naar dit concert? Laat het ons weten!

   Meer nieuws