menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   De laatste informatie voor 538Jingleball

   13 dec

   Ga jij zaterdag 16 december naar 538Jingleball? Lees hier alle belangrijke laatste informatie voor het evenement!

    

   Tijdschema:
   21:00 Deuren open
   22:00 Start programma
   5:00   Verwacht einde

    

   Vervoer
   Kom je met de auto? Parkeer op een van de vele nabijgelegen parkeerplaatsen, meer informatie hierover vind je op de site. Ook met het openbaar vervoer is de Ziggo Dome goed bereikbaar. Zowel station Bijlmer ArenA als station Duivendrecht bevinden zich op loopafstand. Meer informatie over het openbaar vervoer vind je hier.

   Tassenbeleid
   Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Op mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

   Nachtbussen

   'S nachts rijden er bussen vanaf Bijlmer ArenA naar verschillende delen van Amsterdam. Voor deze nachtbussen heb je een speciaal kaartje nodig. Deze kaartjes zijn in de Ziggo Dome verkrijgbaar voor slechts €4,50 bij service balie A. Plan je reis op 9292

    

   Heb je nog vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen!

   Meer nieuws