menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Nieuws

   Back To Live pilot events in de Ziggo Dome binnen 20 minuten uitverkocht!

   25 feb

   Vanmiddag om 12:00 uur startte de kaartverkoop voor de twee Back To Live pilot evenementen in de Ziggo Dome. Sinds de bekendmaking van de datums van deze pilot evenementen waren er al 180.000 aanmeldingen binnengekomen. De 1.300 tickets die er per show beschikbaar waren, vlogen vanmiddag binnen 20 minuten allemaal de deur uit!

   Op zaterdag 6 maart 2021 vindt het Back To Live Dance Event plaats. De line-up van dit evenement bestaat uit Sunnery James & Ryan Marciano, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lady Bee! En op zondag 7 maart 2021 zal André Hazes het podium in de Ziggo Dome betreden. Tijdens deze evenementen worden onderzoeken uitgevoerd door Fieldlab Evenementen om veilige en verantwoorde evenementen met een verhoogde bezoekerscapaciteit weer mogelijk te maken.

   Een bezoek aan een van deze pilot evenementen is verbonden aan een aantal voorwaarden. Zo wordt er om een actieve medewerking gevraagd in diverse onderzoeken en handelingen rondom het evenement. Op de website Back To Live vind je meer informatie over deze voorwaarden

   Let’s get back to live!

   Meer nieuws