menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Zakelijke bijeenkomst

   Feestelijke of zakelijke bijeenkomst in de Elevation Lounge

   Combineer een exclusief diner met een concert!

   Een partij in de Elevation Lounge, voorafgaand aan én na een concert: gegarandeerd succes! Neem uw gasten mee via de glazen luchtbrug naar deze exclusieve locatie.

   Deze ruimte bevindt zich op de tweede verdieping van het Voorgebouw van de Ziggo Dome. De Elevation Lounge is een multifunctionele ruimte die volledig is ingericht en voorzien van technische faciliteiten om zowel de zakelijke evenementen als ook hospitality gerelateerde evenementen te huisvesten. De Elevation Lounge leent zich tevens perfect voor het organiseren van plenaire bijeenkomsten en presentaties. De ruimte is via een luchtbrug verbonden met de Ziggo Dome.

   De ruimte is ook ideaal voor uw bedrijfsfeest tot 200 personen maximaal. Wat is er nu mooier dan een compleet bedrijfsfeest, waarop Madonna, Beyoncé of Robbie Williams het ultieme hoogtepunt is? Ziet u het voor u; Madonna op uw bedrijfsfeest? Bij ons kan het. Organiseer een pre-party inclusief diner in de Elevation Lounge. Aansluitend geniet u met uw gasten van een concert naar uw keuze en na afloopt keert u terug naar de Elevation Lounge voor spetterende afterparty!

   Neem contact met ons op