menu
Waar zoek je naar?
Suggesties:

Events

2 Resultaten
Helaas geen events gevonden.

  Nieuws

  2 Resultaten
  Helaas geen nieuwsberichten gevonden...

   Grote zaal

   tot 17.000 personen

   Op zoek naar een locatie voor een concert of evenement? In de grote zaal van de Ziggo Dome kun je tussen 1.000 en 17.000 bezoekers ontvangen en zijn diverse zaalopstellingen mogelijk. Hotel met 250 kamers op 0 cm. afstand.

   Single design, multi use

   Deze zaal is speciaal ontworpen voor versterkte muziek (single design), maar kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden (multi use). Dankzij de geweldige akoestiek is de zaal bijzonder geschikt voor concerten, maar je kunt er ook congressen, dance party’s, B2B- en sportevenementen organiseren.

    

   Verschillende zaalopstellingen maken allerlei evenementen mogelijk. De tweede ring kan worden afgesloten, waardoor je ook goed kleinere gezelschappen in de zaal kunt ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan een groot besloten evenement zoals een personeelsfeest of conferentie. Je kunt in de grote zaal terecht met gezelschappen vanaf 5.500 personen.

   Faciliteiten

   De grote zaal beschikt over alle benodigde faciliteiten voor een perfecte evenementorganisatie, zoals:

   • Laad- en losdek
   • Makkelijke op- en afbouw faciliteiten
   • Electra aansluiting
   • Voldoende rigging punten

   De aanwezigheid van ruime banqueting zalen en een aparte kleine zaal bieden extra mogelijkheden voor een geslaagd evenement.

   Optimaal bereikbaar met OV en auto

   Op een steenworp afstand van trein-, bus- en metrostations, twintig minuten rijden vanaf luchthaven Schiphol en met vele parkeerplaatsen in de directe omgeving is Ziggo Dome World met alle denkbare vervoersmiddelen uitstekend bereikbaar. Naast de geweldige akoestiek in de grote zaal, de benodigde faciliteiten en de optimale bereikbaarheid van de Ziggo Dome, kun je rekenen op een prettige samenwerking met onze ervaren event managers. We staan klaar om van jouw congres, concert of (personeels)feest een groot succes te maken!